Se schiaza in conditii bune la Predeal, Azuga, Busteni si in Valea Dorului. La Clabucet in Predeal a fost larma toata ziua. Si la Busteni fulgii i-au scos pe turisti din cabane. Fiecare s-a adaptat situatiei cu ce a putut: celofane, pungi sau saniute.

In sfarsit a inceput sa ninga, si-au spus astazi turistii stransi cu miile pe Valea Prahovei care asteptau zapada cu schiurile la picior.

Ninsoarea, din ultimele ore a imbracat Bucegii intr-o plapuma pufoasa si alba, in care s-au aruncat fericiti si copilasii de-o schioapa, si parintii lor.

Toata lumea este fericita, mai ales hotelierii si administratorii partiilor. Si asta pentru ca zapada artificiala produsa cu multa cheltuiala saptamana trecuta s-a “spalat” de Craciun, cand a plouat.

Se schiaza in conditii bune la Predeal, Azuga, Busteni si in Valea Dorului. Si in Poiana Brasov partia Bradul este buna, anunta stirileprotv, dar in continuare masivul Postavaru nu are destula zapada pentru schi. Oricum, cu sau fara schiuri, multi n-au avut nevoie de prea multe ca sa se distreze.

SURSA: http://www.ziaremondene.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Obiceiuri bune pe care le au elevii care invata foarte bine – sfaturi pentru clasa a 8-a

Clasa a 8-a este un an deosebit deoarece elevul va sustine acum un examen important, care …