Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Selectii pentru Parlamentul European al Tinerilor la Busteni

Selectii pentru Parlamentul European al Tinerilor la Busteni

2 min read
0
0
244

Parlamentul European al Tinerilor – European Youth Parliament (EYP) – este o organizație europeană de reprezentare a tinerilor fondată în 1987.

Untitled

EYP promovează dimensiunea europeană în educație și oferă posibilitatea elevilor sau studenților, cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 de ani, care stăpânesc limbă engleză fluent și care sunt interesați de probleme politice europene, să ia parte la o experiență practică și pozitivă de învățare.

European Youth Parliament funcționează în România ca proiect al Fundației EYP România cu sediul în Oradea, str. Avram Iancu nr. 7/7. EYP România dorește organizarea sesiunilor regionale de selecție 2016, urmând modelul deja consacrat de organizare a acestui tip de eveniment EYP care va include teambuilding, munca în comitet, dezbateri în adunarea generală, seara intercultural și miniconcert susținut de participanții muzicieni.

Fundația European Youth Parliament România (EYP România) organizează în primăvara anului 2016 selecții în cele 3 regiuni istorice ale României după cum urmează: 18-20.03.2016 Sesiunea Regională de Selecție Muntenia (Bușteni, Prahova), 25-27.03.2016 Sesiunea Regională de Selecție Transilvania (Bușteni, Prahova), 01-03.04.2016 Sesiunea Regională de Selecție Moldova (Oglinzi, Neamț).

CONTINUAREA AICI: http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/01/26/comunicat-de-presa-parlamentul-european-al-tinerilor-09-25-21

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…