Camera de Comert si Industrie Prahova organizeaza miercuri, 23 martie 2011, la ora 11:00, la Sala «Europa» de la sediul sau, un seminar pe tema reciclarii deseurilor intitulat “Managementul deseurilor pentru un viitor mai curat”.
Seminarul, organizat cu sprijinul unor companii specializate in servicii si tehnologii de mediu, va constitui un cadru de prezentare a celor mai moderne tehnologii si utilaje pentru reciclarea deseurilor si va prilejui un util schimb de informatii intre principalii factori implicati – firme, reprezentanti ai administratiei publice locale, ai autoritatilor pentru protectia mediului, etc.
Dintre temele care vor face obiectul acestui seminar se nunara colectarea, reciclarea, valorificarea si tratarea deseurilor, managementul diferitelor tipuri de deseuri periculoase si nepericuloase, cu aplicarea unor solutii viabile de recuperare si valorificare eficienta a acestora. De asemenea, se va aborda tematica tratarii solurilor si a namolurilor contaminate, epurarea apelor, producerea compostului, etc.
La eveniment vor participa reprezentanti ai firmelor, ai autoritatilor publice locale si de mediu, reprezentanti ai mass-mediei prahovene.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…