Home Breaking News Stiri Exclusive Sergiu GĂBUREAC – Tableta de weekend (124): Trăiască isteria !

Sergiu GĂBUREAC – Tableta de weekend (124): Trăiască isteria !

15 min read
0
0
479

GABUREAC-Sergiu-2-WBDacă te rezumi la a citi titlurile mesajelor din mass media, crezi că în România e în plin război civil, iar planeta se scufundă: „Lovitură năucitoare pentru Johannis!” (RTv),  „ATAC FURIBUND!” (A3), „Mesajul ÎNFIORĂTOR …” (RTv), „Palatul Cotroceni ar avea un plan B” (DIGI 24), „Veşti crunte pentru KLAUS IOHANNIS!”(A3), „Lovitură de TEATRU… Veste DUREROASĂ de ULTIMĂ ORĂ” (RTv), „Băsescu, un nou atac la Iohannis” (dcnews), „Victor Ponta, mesaj de ultimă oră pe Facebook.” (A3), „Eşti un cocălar! Să-ţi taie ăia capul…” (RTv), „Carmen Iohannis şi-a angajat al patrulea creator de modă!” (B1), Victor Ponta, ATAC NECRUŢĂTOR la Klaus Iohannis” (A3), „Răsturnare de situaţie în PSD” (Realitatea Tv), „LOVITURĂ DURĂ pentru IOHANNIS!” (RTv), „Mişcarea de care se temea FMI” (A3), „BULUCEALĂ pe scaunul lui Ponta.” (A3),  la care revin, periodic vechile teme-sperietori „meteoritul, vine meteoritul!”, „canicula/ vijelia – cod galben, roşu”, „violul” (acum în grup organizat), nu mânca, nu bea, ia aia şi ailaltă că te vindecă … şi uite aşa nici nu ştii când trece ziua!

Medicii constată, zilnic, alte sute de atacuri de panică, indivizi care o iau razna cu gânditorul, apariţia de noi pacienţi la Bălăceanca. Mii de indivizi îşi aplică tratamente după urechea tv, aglomerând, apoi, spitalele! Nu vi se pare ciudat? Mass media de partid şi de stat a resuscitat la paroxism cazul violatorilor de la Vaslui, mega Moscheia, a inflamat reţelele de socializare, pe cei din faţa televizoarelor. Câţiva ameţiţi de isteria jurnaliştilor iresponsabili ies prin Piaţa Universităţii…

Dana, credeam că eşti una din puţinele persoane echilibrate de la ANTENA 3. Ce treabă are soţia lui Johannis în cazul violatorilor de la Văleni? E o simplă persoană privată, aşa cum au fost soţiile lui Iliescu, a lui Constantinescu şi a lui Băsescu. Ce sunt mârlăniile astea fără niciun rost?

Apare şi Măruţă, unul din gunoaiele tv ale României, care a contribuit din plin la exacerbarea instinctelor animalice, promovarea subculturii şi distrugerea fibrei morale a milioane de locuitori ai României! Din păcate, nu e singurul! Apropo! „49 de gay s-au oferit voluntar să reeduce banda fotbaliştilor din Văleni (Vaslui) dominată de instincte animalice sexuale. Într-o lună îi va aduce pe calea cea bună!… Nu le va mai trebui sex cât vor trăi! Cui pe cui se scoate!” O ştire beton, nu? Demnă de cocălarii presei româneşti.

Să le fi dat Sistemul Cripto-Mafiot misiunea îndobitocirii naţiunii!? Babele leşină la ştirile apocaliptice mediatizate din oră-n oră! Cimitirile patriei devin neîncăpătoare! Cei mai tineri îşi iau lumea-n cap. E bine? De fapt, toţi aceşti aşa zişi ziarişti, vreo 20 la număr şi vreo cinci posturi tv, constituie un grup infracţional extrem de periculos. S-a autosesizat cineva din puterile care conduc România? Unde-i Academia Română? N-am auzit până acum nicio reacţie a instituţiilor de profil.

Să fie asta Democraţia? Ştiam că are Democraţia, e drept cea capitalistă, are norme de moralitate, disciplină, comportament public… Între timp, pe tăcute, preşedintele Johannis promulgă lege după lege pentru mărirea salariilor şi pensiilor unor categorii suspuse societăţii româneşti. Parcă am fi pe timpul lui Ceauşescu! Auzi, pensie la 80% din media salariului pe ultimele şase luni de activitate înainte de pensionare? Şi unde-i contributivitatea? Sau asta-i numai pentru prostime, ignorată de acelaşi preşedinte în privinţa cererii legitime de a avea numai 300 de şparlamentari!

Şi câtă speranţă ne-am pus în bietul primar de Sibiu! Se pare că nu-şi poate depăşi condiţia! Păcat! Aşa cum Băsescu nu şi-a putut depăşi condiţia de marinar-bişniţar sau Iliescu pe cea de comunist. Fiecare criminal în felul său.

Aţi sesizat şmecheria cu salariile? Ne întoarcem la salariile ceauşiste! Cei din aparatul opresiv şi decizionale, salarii babane, iar civilizatorilor… promisiuni! Măcar pe timpul ciuruitului exista paritatea de 1/9 dintre cel mai mic şi cel mai mare salariu. La stat! Vezi Legea 57/1974, legea retribuirii după cantitatea şi calitatea muncii pe… „Democraţii” posdecembrişti au împins-o la 1/22!

Cu siguranţă, în spirit de „solidaritate” cu cei care muncesc ca instituţiile civilizatoare (învăţământ, biblioteci, sănătate) ale statului să funcţioneze. La cota de avarie. Cu efecte dezastruoase la nivelul poporului. Noroc că Biserica e instituţie privată, altfel era şi ea pusă pe butuci cu managementul de stat! E singura care mai menţine moralul credincioşilor. În astă vreme „fanii de partid” se ceartă între ei arătând, doar pe ce li se livrează de tembelviziuni, a cui hoţi sunt mai şmecheri. Să nu ştie că toţi decidenţii postdecembriişti fac parte din aceeaşi gaşcă? În rest, teatru ieftin pentru aburirea celor care se mulţumesc, odată la patru ani, cu pungi, găleţi… O ţară de asistaţi social! Cel mai uşor de manipulat! Trăiască Sistemul Cripto-Mafiot! Aşa ceva, Evropa n-a mai văzut!

ULTIMA ORĂ

În sfârşit, PSD scapă de clanul mafiot Ponta, cu tată socru penal în coadă! De data s-a acţionat inteligent. Fără mare tărăboi, civilizat! A rămas cum a zis bătrânul Ilici. Ponta nici nu avea ce căuta în fruntea PSD, dar cine să-l fi ascultat atunci? Datoriile la partid sunt de acum publice. O bagatelă de 32 de milioane de lei! Vom vedea, curând, realizările ascunse ale premierului-plagiator! Să fie similare cu ale lui Tăriceanu? Văd că se tot laudă cu rezultatele! Plagiate în mare parte!… Liberalii ştiu de ce! La Ponta se vede aceaşi şcoală, urmată şi de  col. Băsescu! Acelaş limbaj, comportament extremist. Păgubitor!

Pentru salvarea PSD era mai mult decât necesar ca Ponta să fie înlăturat! Dragnea, cât o fi el de mafiot sau nu, are dreptate! De ce trebuia să demisioneze Ponta? Pentru hoţii, plagiat, megalomanie, falimentarea unor întreprinderi de stat, infatuare, mârlănie, minciuni, minciuni, minciuni! Are 7 (şapte) dosare penale ce aşteaptă finalizarea. Nu câte are Băsescu, el nu poate fi depăşit vreodată, dar sunt şapte (7)! Totuşi! Până la urmă Pisicul extremist se va refugia în Rusia. Sau Turcia?

Zgonea, colegul lui Michel le Brave, a simţit perfect pericolul menţinerii lui Pinocchio! Dacă avea onoare, Ponta trebuia să demsioneze imediat după ce a pierdut alegerile prezidenţiale. Acum, imaginea PSD e grav afectată de micul Titulescu. Cu adevărat mic-mic. Toţi socialiştii din Europa i-au întors spatele. PSD-ul are câţiva oameni remarcabili, oneşti. Cu onoare. Cătălin Ivan pare a fi cel mai bun produs al PSD: educat, cult, socialist cu alură europeană, nu moscovită. Să vedem cum se va orienta noua generaţie de socialişti români.

Aştept acelaşi lucru să se petreacă şi la PNL. Reformarea partidelor trebuie făcută până la sfârşitul anului. E nevoie de o Dreaptă puternică, aşa cum România are nevoie şi de o Stângă puternică. Europeană!  O clasă politică profesionistă. Oameni politici, nu politicieni!  Reamintesc esenţa documentului O ROMÂNIE EUROPEANĂ adoptat de câteva sute de protestatari din PUB în februarie 2013: guvern de tehnocraţi, reformarea partidelor şi alegeri anticipate. Asta e soluţia corectă! În multe privinţe, cererile de atunci sunt de actualitate şi acum! Anticipatele bat la uşă! Să se încheie VREMEA NEMERNICILOR:

http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor

Noapte bună, deşi e dimineaţă, prânz sau seară!

Mă duc să văd un film horror, până încep canalele circul unei noi zile de iulie. Canicular!

DNA, dormi? Fă-te că munceşti!

*

Toate bune!?!

Ai nevoie de o informaţie?

Mică, mică? O rezolvăm împreună.

Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!

————————————————-

Sergiu GĂBUREC

http://blogulluigabu.blogspot.ro

http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3         

Bucureşti

sâmbătă, 25 Iulie 2015

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…