Home Breaking News Stiri Externe Sfinxul de pe Marte, descoperit si in jungla din Guatemala (video)

Sfinxul de pe Marte, descoperit si in jungla din Guatemala (video)

6 min read
0
0
270

Producatorul Raul Julia-Levy a mai dat publicitatii un detaliu din documentarul care se filmeaza acum in legatura cu Apocalipsa mayasa 2012.

Statuia colosala infatisand o rasa aparte de oameni

Este vorba despre fotografia unei statui colosale din jungla Guatemalei, care infatiseaza, posibil, un cap de extraterestru. Cel putin asa cred documentaristii. Hector E.Mejia, arheolog afiliat Institutului de Antropologie si Istorie si Atlasului Arheologic din Guatemala, cunoaste statuia si admite ca este un exponent al unei civilizatii superioare, datand din 5000 – 3500 i.C. „cu totul altfel decat cele cunoscute pana acum”.

2 pascual abaj 300x246 Sfinxul de pe Marte, descoperit si in jungla din Guatemala statuie jungla guatemala sfinx marte sfinx guatemala sfinx guatemala  Statuia unui „Pascual Abaj”, un zeu mayas coborator din ceruri

„De la prima privire poti observa ca este vorba de o rasa necunoscuta pe Pamant, posibil sa fie vorba de rasa uriasilor din vechime, cu  un cap remarcabil, cu trasaturi foarte fine si o atitudine profund spirituala”, spune Mejia. „Cu atat mai putin, capul nu prezinta trasaturile populatiilor prehispanice ale Americii: Maya, Nahuatl, Olmec, oricare alta.”

Cap de zeu coborator din ceruri

3 moai 300x224 Sfinxul de pe Marte, descoperit si in jungla din Guatemala statuie jungla guatemala sfinx marte sfinx guatemala sfinx guatemala  Moaii care strajuiesc Insula Pastelui

Statuia, asemanatoare ca pozitie cu faimosii si enigmaticii Moai din Insula Pastelui, Chile, a fost descoperita in anul 1930 in jungla din sudul Guatemalei. Are 17 metri inaltime si sase latime, cantarind 30 de tone. Observata intamplator de un cercetator  – la urma urmei, se afla la marginea unui drum prin jungla – statuia a fost dislocata si mutata. Unde? In SUA, dupa cum au aflat documentaristii de la oficiali din Guatemala. In Guatemala a ramas doar fotografia, si aceasta stand ascunsa prin arhive. Dar acum, in urma unui acord cu Guvernul din Mexic, oficialii din Guatemala sunt decisi sa nu mai pastreze niciun secret al istoriei neelucidate din trecutul indepartat al zonei. „Stilul in care a fost sculptat monumentul nu este specific coastei de sud a Guatemalei”, spune Mejia. Trasaturile amintesc oarecum de un alt monument, de mult mai mici dimensiuni, numit „Pascual Abaj”. Locul unde a fost descoperit a fost transformat de populatia maya intr-un altar sfant, pentru ca se credea ca infatiseaza unul din zeii coborati din ceruri: Viracocha, Kukulkan sau Quetzalcoatl, Manco Capac si Mama Occlo. Arta populara infatiseaza multe astfel de monumente de piatra, in fata carora oamenii se inchinau sau oficiau ritualuri samaniste, sustinand ca acesti zei se vor intoarce intr-o zi. Poate in 2012, dupa cum cred documentaristii mexicani. Dar niciunul dintre monumentele gasite prin jungle nu este atat de impunator ca Sfinxul din jungla. Unii il compara cu busturile enorme din Insula Pastelui, dar trasaturile sale sunt mult mai fine.

Hawking nu crede ca „zeii” sunt prietenosi

4 sfinx martian 300x300 Sfinxul de pe Marte, descoperit si in jungla din Guatemala statuie jungla guatemala sfinx marte sfinx guatemala sfinx guatemala  Controversatul cap de Sfinx, de pe Marte

De fapt, trasaturile si pozitia amintesc cel mai bine de mult controversatul Sfinx de pe planeta Marte, din regiunea Cydonia. Raul Julia-Levy spune ca aceasta fotografie este doar una din numeroasele dovezi ale contactelor dintre o civilizatie extraterestra si populatiile prehispanice din America Centrala. Si mai sustine ca fizicianul Stephen Hawking le-a transmis un mesaj pe email in care i-a avertizat sa nu se entuziasmeze, fiindca simplul fapt ca extraterestrii au fost prietenosi fata de mayasi nu inseamna ca se vor intoarce prietenosi fata de toata umanitatea. ”Cred ca intoarcerea lor ar putea fi comparata cu debarcarea lui Christofor Columb in America. Nu a fost de bine pentru bastinasi nu-i asa?”, ar fi spus Hawking. „Oamenii ar trebui sa evite contactul cu alte civilizatii cu orice pret.”

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…