Home Breaking News Stiri Brasov WeekEnd-ul Trasnitilor 2012, in Poiana Brasov: 24-26 februarie (video)

WeekEnd-ul Trasnitilor 2012, in Poiana Brasov: 24-26 februarie (video)

3 min read
0
0
188

Pentru prima data de la lansarea evenimentului Cursa Trasnitilor, in acest an ne vom stradui sa va oferim un intreg WeekEnd al Trasnitilor! Week-End-ul Trasnitilor va incepe vineri, 24 Februarie 2012, la ora 16.00 si se va incheia Duminia, 26 Februarie, ora 18.00.

Tot o noutate este faptul ca la eceasta editie a Cursei Trasnitilor – a 9-a (a 5-a de iarna) – competitia de imaginatie si voie buna va incepe Sambata, 25 Februarie 2012, la ora 16.00 astfel incat sa putem sarbatorii alaturi de castigatori intr-un foarte antrenant si distractiv „apres-ski” party! (vom reveni cu noutati in curand).

Tot pentru prima data, pentru aceasta editie am pregatit un Cort al Trasnitilor – cu sprijinul bauMax – in care toti cei ce nu au avut timp sa-si pregateasca o sanie vor putea sa construiasca pe loc un vehicul trasnit.

MAI MULTE DETALII PE: http://cursatrasnitilor.ro

Asociatia pentru Promovarea Turismului Brasov sprijina si anul acesta proiectul “i-tour ski” care s-a lansat saptamana trecuta. Cu aceasta ocazie ADPTB a facut publica si lista evenimentelor care se vor organiza in acest an in orasul de la poalele Tampei. Si nu sunt deloc putine … turistii indragostiti de munte vor avea in acest an foarte multe de sarbatorit. Sirul evenimentelor incepe cu o cursa a traznitilor.

Iubitorii sporturilor de iarna si distractiei sunt asteptati sa ia parte la editia de iarna a Cursei Trasnitilor. Competitia, deschisa deopotriva companiilor si persoanelor fizice, adultilor sau copiilor, consta in coborarea pe sanii confectionate cu imaginatie si umor de catre participanti, acestia putand concura individual sau in echipa.

Promovarea Brasovului si a zonelor din imprejurimi, in Romania si in strainatate, constituie obiectivul principal in 2012 pentru Asociatia de Promovare a Turismului Brasov.

In acest sezon, suprafaţa schiabilă a staţiunii Poiana Braşov a crescut cu 50 de hectare, ajungând la 85 de hectare odată cu inaugurarea domeniul schiabil modernizat. Lungimea pârtiilor înainte de amenajare era de 16,4 kilometri, iar acum este de 24 de kilometri, lăţimea medie a pârtiilor ajungând la 45 de metri faţă de 20 înainte de amenajare.

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…