Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Sfinxul din Bucegi si Neanderthalienii? Pareidolia!

Sfinxul din Bucegi si Neanderthalienii? Pareidolia!

2 min read
0
0
238

A fost conferinta TED la Bucuresti, si cum Romania nu o duce chiar bine la capitolul stiinta si cercetare, au aparut pe scena tot felul de ipoteze, precum:

(Se pare ca are si pagina de Facebook e un fel de miscare cumva, ceva legat de marketing, nu prea am vazut studii sa aiba pagina lor de facebook, de exemplu pagina pentru CP violation – Symmetry breaking cam lipseste)

2:08 “They looked like this” Intr-adevar, neanderthalienii, fiind extrem de apropiati genetic de noi, aratau cam la fel, iar de ar fi unul printre noi, am zice ca e un taietor de lemne de la munte( eh, stereotipurile astea). Sa retinem: “Neaderthalienii aratau ca noi“!

Afirmatia ca aveau “green eyes”…e cam fortata, nu sunt dovezi de asa ceva, iar de fapt, gena ce produce culoarea ochilor verde de fapt e influentata de interactiunea multor variante ale genei OCA2 si alte gene mai minore. Ochii verzi posibil sa fi aparut in epoca bronzului (oamenilor moderni, acum ~3000 de ani) in zona Siberiei. (Keyser, Christine; Bouakaze, Caroline; Crubézy, Eric; Nikolaev, Valery G.; Montagnon, Daniel; Reis, Tatiana; Ludes, Bertrand (2009). “Ancient DNA provides new insights into the history of south Siberian Kurgan people”. Human Genetics 126 (3): 395–410.)

Continuarea articolului AICI: http://slopastefan.wordpress.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…