Home Breaking News Stiri Brasov Cursa Trasnitilor EDITIA a X-a 2013 in Poiana Brasov

Cursa Trasnitilor EDITIA a X-a 2013 in Poiana Brasov

5 min read
0
0
639

Luna Februarie inseamna Cursa Trasnitilor. Haideti sa aflam mai in amanunt ce este aceasta competitie, pentru ca este evenimentul cel mai amuzant si mai antrenant din Brasov.

Prima editie a avut loc pe partia Slalom din Poiana Brasov pe 23 februarie 2008. Cursa consta in coborarea pe partie cu sanii alegorice care sunt realizate cu mult umor si imaginatie de catre participant.

Se poate concura individual sau in echipa, premiile fiind acordate pentru cea mai trasnita sanie, cea mai trasnita echipa cu cel mai interesant show. Se pot inscrie in cursa atat companii, dar si persoane fizice, adulti dar si copii, astfel nimeni nu este lasat pe dinafara.

In fiecare an se organizeaza cate 2 editii: una de iarna si una de vara. Incepand cu anul trecut, distractia dureaza si mai mult, evenimentul desfasurandu-se pe durata unui intreg Weekend al Trasnitilor.

Scopul acestor curse nu este doar distractia si amuzamentul. Obiectivul este strangerea de fonduri pentru copii.

Organizatorul acestor curse este Rotary Brasov Citadel iar banii stransi de la sponsori din taxele de participare si donatiile vor merge la Rotary Club Brasov pentru sustinerea proiectului “Rotary Citadel pentru o educatie mai buna”.

Fondurile vor fi directionate catre o clasa de copii din ciclul gimnazial. Aceasta clasa va trebui sa fie cea mai buna la invatatura dintre clasele V-VII, iar castigatorii vor lua parte la un proiect de pregatire a tinerilor pentru acordarea primului ajutor.

La sfarsitului proiectului copiii pot primi certificate care le atesta cunostintele legate de acordarea primului ajutor, recunoscute in UE, iar cei mai buni elevi pot deveni formatori si vor putea pregati alte grupe de copii din Brasov in acordarea primului ajutor.

Editia din aceasta iarna a Cursei Trasnitilor va avea numarul 10 si va avea loc pe 23 februarie pe partia Bradul din Poiana Brasov.

Cei care doresc sa se inscrie in cursa o pot face pe adresa inscriere@cursatrasnitilor.ro precizand numele echipei, numele participantilor din echipa, data nasterii si datele de contact (telefon si/sau email) ale acestora.

Pentru a putea participa trebuie sa achitati o taxa de participare. Pana la data de 10 februarie, aceasta taxa este de 15 lei/persoana fizica si 1500 lei/echipa (maxim 6 persoane) pentru companii.

Dupa data de 10 februarie, pentru a se putea inscrie, persoanele fizice va trebui sa plateasca 30 lei/persoana, iar companiile 2.000 lei/echipa.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre inscriere sau despre Cursa Trasnitilor, puteti sa sunati la numarul de telefon 0314326157.

Puteti fi la curent cu toate noutatile legate de eveniment pe site-ul oficial al evenimentului, pe Facebook sau pe Twitter.

Daca sunteti curiosi cum a fost anul trecut la acest eveniment, puteti viziona AICI un video care prezinta fragmente din distractia de pe partia din Poiana Brasov.

SURSA: http://cursatrasnitilor.ro/

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…