Home Sinaia creşte! Investim în educaţie

Sinaia creşte! Investim în educaţie

2 min read
0
0
466

Grădiniţa pe care primarul Vlad Oprea a promis-o acum câteva luni va deveni realitate

Pentru Administraţia sinăiană educaţia contează. Chiar dacă vremurile nu sunt tocmai prietenoase cu bugetul localităţii, când vine vorba de şcoli sau grădinţe, se găsesc bani pentru investiţiile necesare.

În urmă cu doar câteva luni, primarul oraşului promitea că până la începerea anului şcolar 2011-2012, în centru va fi construită o nouă grădiniţă, absolut necesară, în condiţiile în care cele existente nu fac faţă numărului mare de copii. Aşa se face că de săptămâna trecută au început lucrările pentruGrădiniţa George Enescu construcţia celei mai moderne unităţi de învăţământ din oraş. „Sinaia are nevoie de această grădiniţă, deoarece grădiniţele existente sunt deja supraaglomerate, în special cea cu program prelungit. Sper că în acest fel, cu această nouă unitate de învăţământ, vom rezolva problema cu care se confruntă mulţi dintre părinţi. Copiii sunt viitorul acestui oraş şi voi face tot ce pot pentru a le asigura o educaţie de calitate”, a declarat primarul.

Grădiniţa George EnescuGrădiniţa de la George Enescu va beneficia de săli de curs spaţioase şi de cele mai moderne dotări. La 15 septembrie, aici vor începe noul an şcolar 80 de copii, atât la program normal, cât şi la prelungit. Lucrările sunt executate din bugetul Primăriei Oraşului Sinaia, iar fondurile alocate depăşesc 700 de mii de lei.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…