Home Stiri Recomandate Sinaia Forever – Festivalul Faptelor Bune ! Ediție aniversară 20 de ani, 26-28 Septembrie 2014

Sinaia Forever – Festivalul Faptelor Bune ! Ediție aniversară 20 de ani, 26-28 Septembrie 2014

11 min read
0
0
227

Tema acestui an la Festivalul Sinaia Forever este de … Bon Ton. Ediția din acest an va fi specială, deoarece va fi cea de-a XX-a. Două decenii de festival, binecunoscut în toată lumea pentru produsele artizanale vândute și spectacolele reușite. Programul nu este încă definitivat, se lucrează la regie și scenariu.

Sinaia Forever Festivalul Faptelor Bune Ediție aniversară 20 de ani 26-28 Septembrie 2014

PROGRAM_Sinaia_forever_2014

Primăria Sinaia a dezvăluit primele detalii cu privire la ediția 2014 a Festivalului Sinaia Forever. Ajuns, deja, în al unsprezecelea an, evenimentul a devenit deja un reper în calendarul stațiunii de pe Valea Prahovei, așteptat de fiecare dată cu sufletul la gură de turiști și nu numai. Și asta cu atât mai mult cu cât, la fiecare ediție, tematica a reușit să surprindă, iar organizarea a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Ediția a XI-a este în programul evenimentelor din 2014, la Sinaia. Anunțul oficial a fost făcut, ieri, de administrația locală, pe pagina oficială de Facebook, fără a dezvălui, deocamdată, prea multe detalii despre surprizele pregătite în acest an, în cadrul evenimentului. “Sinaia de altădată, cu eleganța și aerul ei limpede, Sinaia cu bun gust, rafinament si armonie, Sinaia cu bonton și natură frumoasă, Sinaia tuturor valorilor pozitive, trecute și actuale, vă așteaptă la Festival, în ultimul weekend al lunii septembrie!” este mesajul postat alături de o imagine cu Sinaia de odinioară.

10635989_895081857187602_8608219270897344301_n

Vestea a stârnit deja curiozitatea, pagina de pe rețeaua de socializare umplându-se repede cu întrebări din partea celor nerăbdători să afle mai multe detalii, dar și de câteva recomandări pentru organizatori. După ce ediția de anul trecut s-a derulat într-un adevărat șantier, iar lucrările nu sunt nici pe departe finalizate, turiștii s-au grăbit deja să ceară administrației locale să facă astfel încât strălucirea Festivalului să nu mai dispară sub praful săpăturilor. (Sursa: http://www.telegrama.ro)

 ***

<<< PROGRAMUL FESTIVALULUI “Sinaia Forever 2014” >>>

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…