Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga SKIMO Vertical Race AZUGA 2019

SKIMO Vertical Race AZUGA 2019

2 min read
0
0
645

SKIMO Vertical Race Azuga este un concurs de schi alpinism ajuns la a doua editie. S-a desfasurat sambata, 5 ianuarie 2019, pe partia Sorica din Azuga. Concursul este considerat si proba de ”VERTICAL” a Campionatului Național de Schi Alpinism. Cei mai valorosi sportivi romani in aceasta disciplina s-au aflat la start. Traseul are 2100 de metri lungime, cu 570 de metri diferenta de nivel.

SKIMO Vertical Race Azuga are startul la baza partiei Sorica si finish-ul la „telegondola”

Proba de VERTICAL a aparut in competitiile internationale de schi alpinism in anul 2004. Concursul de la Azuga este organizat de Rares Manea (Skimo Team), in colaborare cu Radu Stanciu (clubul Caraiman). Rares este si campionul national en-titre in proba de individual. Sportivul de la Dinamo (foto) a castigat prima editie a concursului. A vorbit pentru aimx.ro despre intrecerea care tine loc si de campionat national. „La prima editie am avut 65 de participanti. Scopul principal este promovarea schi alpinismului. In cadrul Campionatului National se vor oferi medalii la categoriile cadeti, juniori si seniori. La start vom avea insa si copii cu varste incepand de la 8 ani. Skimo Vertical Race Azuga este un concurs in care se pleaca din block-start. Este vorba de un traseu numai in urcare. Castiga cine trece primul linia de finish.”

SURSA: http://aimx.ro/skimo-vertical-race-azuga/

Suntem în măsură să vă prezentăm clasamentul celei de-a doua ediții a competiției de schi alpinism, SKIMO VERTICAL RACE AZUGA. Felicitări tuturor competitorilor!

SURSA: https://www.facebook.com/SKIMO-Vertical-Race-AZUGA

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…