Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Crăciunul pe rit vechi sărbătorit la Predeal de moldoveni: ”Nu avem așa ierni la noi”

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 90 afisari

Vacanţa pare să nu se sfârşească în staţiunile de pe Valea Prahovei. Turiştii veniţi de peste Prut au sărbătorit duminică noapte ajunul Crăciunului pe rit vechi, cu mese îmbelşugate şi hore nesfârşite.

Zăpadă îi cheamă la munte şi pe românii noştri, care aleg un sejur în perioada asta pentru că găsesc mai uşor locuri de cazare.

Horele şi chiotele musafirilor au răsunat până în zori într-un restaurant din Predeal. Veniţi de peste Prut, turiştii au avut parte de un sejur pe care, spun ei, nu-l vor uita curând. Gazdele a avut grijă să le umple mesele cu bunătăţi, iar vinul şi palinca românească au încins repede atmosfera.

”Suntem din Chişinău şi acolo nu avem parte de aşa ierni frumoase! Neapărat venim și la anul. Ne-a plăcut foarte mult Predealul, e prima oară când venim aici!”, spun câțiva turiști din Moldova.

Chiar şi aproape de miezul nopţii, pe pârtia Clăbucet încă mai erau turişti.

Un pahar de vin fiert şi o tură cu săniuţa pe pârtie au fost doar începutul. Turiştii sunt hotărâţi să rămână cât mai mult timp, mai ales că au noroc şi de zăpadă.

Valea Prahovei va fi animată şi în zilele următoare. Copiii mai au o săptămână de vacanţă, iar pârtiile sunt plin acum de grupuri venite în tabere de schi.

SURSA: https://stirileprotv.ro


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 7 ian. 2019 in Stiri Predeal, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.