Home Solution 2010, intre 23-26 septembrie la Bran

Solution 2010, intre 23-26 septembrie la Bran

2 min read
0
0
173

A cincea editie a conferintei internationale pentru antreprenoriat social “Solution 2010″ se va desfasura intre 23 si 26 septembrie la Bran, va gazdui 90 de participanti, 15 facilitatori internationali in timp ce 15 specialisti in domeniu vor lua cuvantul, potrivit unui comunicat remis StiriDeBine.ro.

Prima editie a conferintei a avut loc in Austria, in 2006, si pana acum au fost angrenati in total 300 de participanti selectati si peste 60 de oaspeti si parteneri.

“Solution 2010″ promoveaza planificarea si punerea in practica a ideilor antreprenoriale si sprijina colaborarea, feedback-ul si suportul reciproc intre studenti, profesionisti dar si organizatii ce sustin intreprinderile sociale.

Echipa de facilitatori cuprinde 15 membri din Romania, Olanda, Austra, Marea Britanie si Finlanda, iar printre cei care si-au confirmat prezenta se numara, printre altii, Cristian Ispas, Manager General al Fundatiei Motivation Romania, Raluca Gheorlan Director al Ateliere Fara Frontiere sau Teia Gavrilescu Presedinte si Fondator al ViitorPlus.

Totoata, se vor acorda doua burse de participare pentru sustinerea accesului celor interesati dar care nu au posibilitati financiare.  Doritorii sunt invitati sa spuna de ce isi dores bursa accesand http://solution.ropot.ro.

Solution 2010” este sustinuta local de BCR.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…