Home Soţia lui Păunescu a închis pensiunea de la Breaza

Soţia lui Păunescu a închis pensiunea de la Breaza

2 min read
0
0
183

La câţiva paşi de centrul oraşului prahovean Breaza se află o vilă cochetă unde, până nu de mult, activa o pensiune de trei margarete. I-a aparţinut poetului Adrian Păunescu. Astăzi, pensiunea e închisă, iar zidurile părăsite îşi plâng stăpânul plecat dintre cei vii, relatează ziarul Click.

Până în urmă cu o lună, Pensiunea „Casa roşie” vuia de murmurul clienţilor veniţi din toate colţurile ţării să petreacă în restaurantul lui Adrian Păunescu. După ce starea poetului s-a înrăutăţit, porţile pensiunii „Casa roşie” au fost zăvorâte, iar angajaţii au fost obligaţi să se mute la un alt motel din Breaza, „Casa Ianoş”.

Cea care se ocupa, totuşi, de treburile administrative ale pensiunii era soţia lui, Carmen. Păunescu intra, schimba câteva vorbe cu noi, stătea la masă cu clienţii care îl luau cu asalt, apoi se retrăgea într-una din camere, rezervată pentru el. Niciodată nu evita o discuţie cu vreun admirator. Mai mult, obişnuia să le dăruiască volume de poezii cu dedicaţie sau vreun număr din revista Flacăra”, le-a spus Elena, una dintre fostele angajate, reporterilor Click.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…