Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Spadasina Ana Maria Branza a devenit Popescu la Busteni (Video)

Spadasina Ana Maria Branza a devenit Popescu la Busteni (Video)

4 min read
0
0
402

Campioana mondială la scrimă, Ana Maria Brânză, s-a căsătorit cu poloistul Pavel Popescu, la sfârşitul săptămânii trecute, fericitul eveniment având loc la Buşteni.

11887973_1051653601520263_1783057244891263958_n

Cei doi au spus un „DA” hotărât în curtea Castelului Cantacuzino din Bușteni! Cununia religioasa va avea loc la București, săptămâna viitoare.

11891084_10153477363051138_209967645840172633_n
Amândoi au spus cel mai hotărât “Da” din viaţa lor în faţa ofiţerului Stării Civile, în aplauzele familiei şi prietenilor. “Sincer, nu credeam că vom face cununia civilă într-un loc atât de frumos, în inima muntelui”, a spus campioana la scrimă, pentru care Buşteniul a devenit “a doua casă”, aici fiind cetăţean de onoare, staţiunea de pe Valea Prahovei fiind şi locul unde se antrenează cu lotul naţional.
“Am avut emoţii, dar au trecut. Am exersat o semnătură nouă şi acum mergem împreună pe drumul nostru, până la adânci bătrâneţi”, a mai spus sportiva. Petrecerea a avut loc în aer liber, pe terasa Castelului Cantacuzino.

Zi emoţionantă, chiar de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pentru scrimera Ana Maria Brânză  şi iubitul său poloistul Pavel Popescu . Într-un decor de basm, în curtea Castelului Cantacuzino din Buşteni, cei doi au păşit în faţa ofiţerului de stare civilă şi şi-au legat destinele.
Alături de familii, colegi şi  prieteni, cei doi au spus ”DA”, sâmbătă  după-amiază într-un spaţiu special amenajat pentru ei, în curtea Castelului Cantacuzino. Cel care a oficiat ceremonia a fost chiar viceprimarul din Buşteni, un prieten apropiat al mirilor.
Proaspătul cuplu a fost felicitat de rude, prieteni , de antrenorul și colegele din lotul de scrimă al României. Ana Maria declară că este fericită alături de Pavel, mai ales că a venit Brânză și va pleca Popescu!
Ana Maria a ținut să-i facă o supriză proaspătului său soț și a adus-o pe Ada, cântăreața preferată  a poloistului. Ceva mai emoționată a fost mama Anei Maria care a fost mai tot timpul cu ochii umeziți.
Antrenorul Anei spune că este foarte emoționat și își dorește o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio iar dacă Ana va deveni campioană olimpică acesta își va face un tatuaj…
După ceremonie, petrecerea a continuat la castel, alături de prieteni şi de colegi sportivi.  Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă vor avea loc sâptămâma viitoare în Bucureşti, pe 22 august.

SURSA: Ady Burcea
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…