Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Spectacol pentru copii ceva mai bun decat la orice circ din tara sau din strainatate

Spectacol pentru copii ceva mai bun decat la orice circ din tara sau din strainatate

2 min read
1
0
650

Chiar daca ziua copilului a trecut, localnicii si turistii din statiunea Busteni au avut parte de un spectacol pentru copii ceva mai bun decat la orice circ din tara sau din strainatate. Si totul s-a intamplat pe viu, fara nici un fel de regie: 3 ursuleti infometati au coborat in oras, pentru a cauta mancare la tomberoane, iar un tauras scapat de sub control s-a luptat minute in sir cu un raft de brutarie… Seara de “spectacol ad-hoc” a debutat cu aparitia a trei ursuleti, parasiti probabil de mama, care si-au cautat de mancare asa cum au fost invatati: prin tomberoane. Spre ghinionul lor, acestea erau déjà golite insa turistii si localnicii au savurat din plin aparitia animalelor salbatice. Cei mai curajosi s-au apropiat incredibil de mult de animalele salbatice fara sa-si dea seama la ce riscuri se expun.

Iar pentru ca localnicii si turistii sunt déjà obisnuiti cu aparitia ursilor pe strazile din statiunile de pe Valea Prahovei, spectacolul a fost intregit de un tauras care a scapat de sub supraveghere. Suparat, acesta s-a luptat pana la epuizare cu un raft al brutariei din curtea careia era legat.

Momentul a fost savurat din plin de cei prezenti care nu s-au sfiit sa faca fotografii sau sa filmeze desi situatia era una destul de periculoasa. Intr-un final, taurasului i-a fost confiscata asa-zisa jucarie si, suparat, a plecat spre casa. Din fericire nu au existat victime iar autoritatile locale vor analiza acum conditiile in care s-a produs tot acest spectacol absurd si vor lua masuri impotriva celor vinovati.

Sursa FOTO: http://www.unbolovan.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

One Comment

  1. Mihai Mircea Totpal

    2 iulie 2012 at 8:46 AM

    Buna ziua,

    Am adaugat in articol SURSA FOTO: http://www.unbolovan.com/wp-content/uploads/2009/05/urs5.jpg

    Multumesc pentru intelegere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…