Home Breaking News Stiri Exclusive Spectacolul “Campina Are Talent” organizat de Asociatia Protejarea Mediului

Spectacolul “Campina Are Talent” organizat de Asociatia Protejarea Mediului

5 min read
0
0
318

Ai un talent deosebit? nu ezita sa participi la Spectacolul “Campina Are Talent” Organizat de Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova in Parteneriat cu Fundatia Zamoxels, Asociatia Culturala Teatrul Proiect Campina si Trupa The Sixteens, Sponsorii acestui Spectacol sunt: Raiffeisan Bank, Lido Garbea si Apa Talea.

Spectacolul este organizat in Municipiul Campina la Casa de Cultura “Geo Bogza” Vineri 16.03.2012 incepand cu orele 16.00.

Inscrierile se fac in Municipiul Campina la Casa de Cultura “Geo Bogza” vineri 16.03.2012 incepand cu orele 14.00 pana la ora 16.00. Se poate inscrie orice persoana talentata sau trupa talentata din tot judetul Prahova. Pt. detalii sunati la nr de tel. 0732 855 895.

  • Stii sa canti? Intr-o formatie, solo, la chitara, la vioara, la pian, etc? Atunci inscrie-te!
  • Stii sa dansezi? Break dance, dansuri populare, dansuri moderne, etc? Atunci inscrie-te!
  • Stii sa pictezi? Graffiti, tablouri, etc? Atunci inscrie-te!
  • Stii sa faci smecherii, jonglerii cu mingea, cu BMX, etc? Atunci inscrie-te!
  • Pantomime, scenete de teatru, etc? Atunci inscrie-te!

Premiul este de 5000 lei. 

Va asteptam!

INFORMATII SUPLIMRNTARE PE:
http://protejareamediuluiinconjuratorprahova.blogspot.com/ 
 

<<< COMUNICAT DE PRESA >>>

Sunt Cristian Brotoiu, Presedintele Asociatiei Protejarea Mediului Inconjurator Prahova si organizatorul concursului “Campina Are Talent”.
Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova si-a propus sa arate tuturor ca exista multe persoane talentate in Muncipiul Campina,tocmai de aceea ne-am gandit sa organizam acest spectacol cu sprijinul sponsorilor, partenerilor,partenerilor media si nu in ultimul rand tinerilor care au raspuns pozitiv pe site-urile de socializare si dorim pe aceasta cale sa le multumim.
Vreau sa subliniez faptul ca nu exista nicio legatura intre Spectacolul “Campina Are Talent” organizat de Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova si “Romanii Au Talent” organizat de PROTV . Subliniez ca organizatorul acestui eveniment “Campina Are Talent” este Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova si nu PRO TV de la ” Romanii au Talent “desi ne-ar face placere daca ar veni la spectacolul nostru.
Amintesc faptul ca acest Concurs “Campina are Talent” nu face concurenta, nu are cum sa faca concurenta marelui concurs “Romanii au Talen” care se difuzeaza la Pro TV.Subliniez faptul ca participantii, persoanele care au vazut afisul nostru de promovare nu au fost indusi in eroare. Nu aveau cum sa fie indusi in eroare din cateva simple motive:
* Afisul de promovare al nostru nu seamana cu cel al Concursului “Romanii au Talent”
* Sa specificat clar cine este organizatorul acestui concurs local si anume Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova si nu PROTV
* Existenta sponsorilor,partenerilor si parteneri media denota faptul ca acest concurs este serios, unde se doreste de comun-acord sa scoatem la lumina persoana talentata si sa-o premiem.
Informez ca acest concurs nu are nici o tenta politica.
Cu stima pentru cititori si pentru concurenti din partea Organizatorului Concursului “Campina Are Talent”.

Data: 23.02.2012

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

5 activități relaxante pentru a alunga rutina

Rutina zilnică poate duce la stări de plictiseală și, în unele cazuri, chiar la anxietate.…