Home Stiri Recomandate Spre stațiunile montane, cu preț redus! CFR a dat undă verde pentru «Trenurile Zăpezii»

Spre stațiunile montane, cu preț redus! CFR a dat undă verde pentru «Trenurile Zăpezii»

5 min read
0
0
234

Staţiunile montane sunt luate cu asalt de mulţi români, mai ales la sfârşit de săptămână. Cum mersul cu maşina este extrem de anevoios, alternativa constă în călătoria cu trenul. Libertatea îţi spune ce reduceri acordă CFR pentru principalele rute.

TRENURI-INTARZIATE_9_VS_af8bbf00ee
La începutul anului, CFR Călători a lansat oferta “Trenurile Zăpezii 2016”, valabilă în perioada 1 ianuarie – 29 februarie a.c, cu reduceri substanţiale la preţul biletelor pentru garniturile care au ca destinaţie staţiunile montane.

Este vorba despre trenurile care pleacă spre sau din staţiunile de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (pentru staţiunile Straja şi Parâng) şi Piatra Neamţ, precum şi de unele trenuri care doar tranzitează aceste zone.

Reduceri de până la 56%

Iată care sunt principalele reduceri acordate de CFR Călători, până la sfârşitul lunii februarie a.c: 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/ plecare într-una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi, Petroşani şi Piatra Neamţ (reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a); 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/ plecare în/din staţia Petroşani cu trenurile IR 1827 şi IR 1828 Caracal-Târgu Jiu- Petroşani şi retur (la clasa a 2-a); reduceri între 31% şi 56%, ofertă valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur.

De exemplu, pe ruta Bucureşti – Piatra Neamţ preţul biletului este de 58,9 lei (cu 19,6 lei mai puţin faţă de preţul întreg), iar pentru Constanţa – Petroşani preţul este de 75,75 de lei (cu 25,2 lei mai puţin). Mai multe exemple, în tabelul alăturat. De notat că aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online şi la automatele ZebraPay.

De unde poţi cumpăra bilete cu preţ redus

Biletele la preţ redus se pot achiziţiona în mai multe moduri, şi anume: online, de pe www.cfrcalatori. ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele Zebra- Pay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

De asemenea, biletele se pot lua prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului astfel: Bucureşti Nord – la numărul 021.9522; Braşov – 0268.421.700; Cluj Napoca – 0731.990.520; Iaşi – 0232.202.777; Galaţi 0236.496.000; Constanţa 0727.999.952; Timişoara Nord – 0256.200.457.

RTEmagicC_reduceri.jpg

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…