Home Stiri Recomandate Prima competiţie de tip knockout din România va avea loc la Sinaia

Prima competiţie de tip knockout din România va avea loc la Sinaia

2 min read
0
0
224

Se va alerga pe asfalt, pe piatră cubică, pe scări, pe pământ şi pietriş, pe pista de bob şi sanie …

1

Prima competiţie de tip Knockout din România,  S-KARP UrbanTrail Sinaia, va avea loc pe data de 9 aprilie. Astfel, alergătorii, care vor fugi chiar şi pe vechea pistă de bob şi sanie din Sinaia, vor fi nevoiţi să se califice pe parcursul a trei curse succesive pentru a ajunge în finală şi vor fi răsplătiţi cu premii totale în valoare de 6.600 de lei.
Ambasadorii S-KARP UrbanTrail Sinaia, de a căror prezenţă ne vom bucura şi la start, sunt Toma Coconea, sportivul din Petroşani care ia parte cu succes în cursa de alergare şi parapantă care traversează Munţii Alpi, concurs unde s-a clasat de două ori pe locul doi, şi Gheorghiţă Vitalie, atlet din Basarabia. Competiţia se va desfăşura pe un traseu cu o lungime de 10 kilometri, o diferenţă pozitivă de nivel de 400 de metri şi un timp limită de parcurgere de două ore.
Traseul prezintă un amalgam de suprafeţe de alergare, se fuge pe asfalt, pe piatră cubică, pe scări, pe pământ şi pietriş, şi, ceva nou pentru Europa, pe pista de bob şi sanie din oraşul de pe Valea Prahovei.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nu știi să mergi pe tocuri? Iată cum poți să o faci perfect, în câțiva pași simpli!

Arată grozav, alungesc piciorul și te simți irezistibilă atunci când le porți. Este vorba,…