Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Stagiunea muzicala de la Castelul Peles se incheie pe 19 noiembrie

Stagiunea muzicala de la Castelul Peles se incheie pe 19 noiembrie

1 min read
0
0
363

Prima ediţie a Stagiunii “Sunetul muzicii” desfasurata la Castelul Peleş se încheie sâmbătă 19 noiembrie 2011. În sala de muzică a castelului, incepand cu ora 17, organizatorii au pregatit un recital de exceptie in care vor evolua doi dintre cei mai valoroşi chitarişti ai generaţiei tinere: Amatis Chifu şi Bogdan Cioceanu.

Acestia vor aborda un repertoriu de o mare diversitate şi extrem de spectaculos, care va acoperi secole de artă sonoră, de la barocul reprezentat de Johann Sebastian Bach, până la creaţia impregnată de ritmica şi sonoritatea sud-americană a lui Astor Piazzolla.

Evenimentul este organizat de Muzeul Naţional Peleş, ExcesMusic şi Radio Romania Cultural in parteneriat cu Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin Programul “Oportunităţi la tine acasă”.

Intrarea este libera, dar accesul se face pe baza de invitatie, care poate fi obtinuta de la Muzeul National Peles, apeland numarul de telefon: 0244-310918, interior 150 – sectia Relatii publice sau trimitand un email pe adresa: concerte@peles.ro.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…