Home Breaking News Vezi unde a nins şi cum va fi vremea în weekend

Vezi unde a nins şi cum va fi vremea în weekend

2 min read
0
0
591

România a dat piept cu prima zăpadă serioasă.

Vremea s-a răcit brusc în toată ţara, iar la munte, a şi nins.  La Sinaia s-a depus deja un strat subţire de zăpadă. Meteorologii anunţă că nu avem şanse ca vremea să se încalzească în acest sfarsit de săptamână. Vor fi temperaturi care vor coborâ sub zero grade Celsius în unele zone ale ţării.

“Daca vine zăpada, suntem pregătiţi”!. Este mesajul mai marilor din Primăria Capitalei, după o inspecţie fulger la utilajele de deszăpezire.  Nu e prima dată când autorităţile spun ca sunt pregătite. Dacă e aşa, vom afla cu adevărat abia la prima ninsoare din Capitală.

Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au alarmat pe edilii Capitalei. Ca să nu fie prinşi din nou pe picior greşit au dat alarma şi au cerut operatorilor de salubrizare să pregătească utilajele de deszăpezire.  Şi angajaţii de pe utilaje se declară pregătiţi pentru primii fulgi.

Raportul operatorilor de salubrizare din Capitală, arată că în acest moment sunt pregătiţi de intervenţie 2.774 muncitori. De asemenea, 615 utilaje vor acţiona în această iarna pe străzi, iar pentru ele au fost pregătite 19.700 tone de materiale antiderapante.

Vezi cum va fi vremea în marile oraşe, pe www.meteoplus.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…