Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Statiunea Busteni, reconstruita dupa model elvetian: Gradina botanica si teatru de vara

Statiunea Busteni, reconstruita dupa model elvetian: Gradina botanica si teatru de vara

1 min read
0
0
203

Statiunea de pe Valea Prahovei cu cea mai frumoasa panorama a Bucegilor este cu siguranta statiunea Busteni. Si pentru ca acest cadru natural sa poata fi valorificat la maxim, edilii au promis o reconstructie din temelii. Modelul urmat este cel al statiunilor elvetiene, incercandu-se astfel sa se diversifice oferta de agrement din zona.

Desi este vizitat anual de 800.000 de turisti, Busteniul nu isi atinge capacitatea maxima din potential. Pentru ca acest lucru sa se intample a inceput implementarea unui proiect de patru milioane de euro, din fonduri europene, pentru schimbarea la fata a statiunii.

Pentru anul 2012 exista promisiunea construirii unei gradini botanice, a unui teatru de vara, un amfiteatru, plus mai multe locuri de joaca pentru copii. Cu alte cuvinte, central orasului va fi schimbat din temelii.
Pana ca acest lucru sa se intample, Busteniul isi asteapta turistii cu oferta clasica din fiecare an: schi in perioada iernii si drumetii vara.

SURSA: http://www.skytrip.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…