Home Targul de bunatati la Sinaia, Campina si Ploiesti

Targul de bunatati la Sinaia, Campina si Ploiesti

2 min read
0
0
171

“Targul cu Bunatati” aduna laolalta, in Sinaia, Campina si Ploiesti, in luna aprilie, peste 40 de producăaori traditionali, dintre cei care fac produse romanesti “ca la mama acasa” si mestesugari iscusiti care fac lucruri trainice, cu rabdare si multa pasiune.Targul cu bunatati, se va opri in Sinaia, in parcul central Dimitrie Ghica,intre 1 si 3 aprilie, apoi in Campina, intre 8 si 10 aprilie, in zona denumita de localnici „La soldat”, ultima destinatie fiind Ploiesti, intre 20 si 23 aprilie, la galeria hypermarketului real.

Cosurile vor fi incarcate de branzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie si porc de la Lapusel, cozonaci, prajituri si placinte de la Somcuta, pastrav gatit in fel si chip, premiatul magiun de Topoloveni, gemuri si dulceturi brasovene, sucuri naturale de la Valea Mare, miere, vin si palinca de Zalau, vestita turta dulce din Bascov, pasca, paine si pogacele de tot felul.

Nu puteam sa ii lasam acasa pe mestesugarii baimareni care impletesc si olaresc cu atata maiestrie lucruri de trebuinta caselor de gospodari, bucovinenii care incondeiaza oua sau care picteaza minunat icoane pe sticla, dar si cei care tes iile de Breaza si costumele populare din Corund.

SURSA: http://www.gazetadeagricultura.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …