Home Targul de Turism al Romaniei 2011 – a XXV – a editie

Targul de Turism al Romaniei 2011 – a XXV – a editie

2 min read
0
0
329

Romexpo organizeaza in perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, cea de-a XXV–a editie a Targului de Turism al Romaniei.

Prin cele doua editii anuale de primavara si toamna, organizate de Romexpo, Targul de Turism al Romaniei – TTR reprezinta de mai bine de 10 ani, cel mai important eveniment de acest gen din Romania, promovand un numar impresionant de destinatii turistice si sectoare din domeniu si oferind expozantilor posibilitatea de a relationa, negocia si vinde pachete turistice.

Evenimentul este dedicat atat vizitatorilor specialisti cat si publicului larg.

Editia de primavara a TTR 2011 se adreseaza agentiilor de turism, tour operatorilor, autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese si turism de afaceri, statiunilor turistice si complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agentilor economici ce ofera servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, editurilor si publicatiilor de profil.

 

Desfasurata sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, care a participat si in calitate de expozant, editia de toamnă a TTR 2010 a reunit peste 140 de firme din 15 tari pe o suprafata de 5.000 mp. Participarea internationala a fost semnificativa – 30 % dintre expozanti provenind din strainatate.

Romexpo si-a propus in 2011 organizarea a peste 50 de manifestari expozitionale, conform programului de targuri si expozitii existent pe site-ul www.romexpo.ro

SURSA: http://www.banisiafaceri.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…