Home Tăriceanu, pe podium la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

Tăriceanu, pe podium la Campionatul Naţional de Viteză de la Sinaia

2 min read
2
0
382

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu se numără printre câştigătorii etapei a IX-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, el ocupând locul al treilea la clasa “I” – Automobile Istorice, clasă la care a concurat.

Călin Popescu Tăriceanu a concurat, vineri, la Sinaia, în cadrul etapei a IX-a a Campionatului Naţional de viteză în Coastă, la finalul competiţiei fostul premier clasându-se pe locul al treilea la categoria “I” – Automobile Istorice, a declarat Mădălina Roşu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sinaia, instituţie care este co-organizator al evenimentului.

Tăriceanu a concurat pe un automobil Lancia Fulvia şi a intrat în concurs cu numărul 222, alături de alţi 67 de piloţi. Aceasta nu este prima participare a lui Călin Popescu Tăriceanu la cursa de viteză de la Sinaia, care a ajuns la cea de-a treia ediţie. El a participat şi anul trecut la aceeaşi cursă, singura din România care se desfăşoară pe un traseu urban.

Duminică, la Sinaia, este aşteptat să intre în concurs, în cadrul etapei a X-a a aceluiaşi campionat, preşedintele PSD, Victor Ponta. Potrivit listei cu piloţii înscrişi, Ponta va concura pe un Mitsubishi Evo X, maşină care în versiunea standard are 295 de cai putere.

În acest weekend, la Sinaia, se desfăşoară etapele a IX-a şi a X-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, sub denumirea “Trofeul Sinaia Forever”.

SURSA: http://www.realitatea.net

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

2 Comments

 1. Baki Ymeri

  23 iulie 2011 at 5:36 PM

  Domnul Tariceanu va ramane in istoria romanilor ca cel mai bun presedinte al un ui partid politic, un om inteligent si curajos care a crescut prestigiul Romaniei in lume si economia tarii, o economie puternica cu care actualul presedinte a condus tara timp de patru ani in primul sau mandat presidential. Sa dea cel de Sus ca in urmatoarele alegeri parlamentare sa castiga democratii veritabili si nu pedelisti care s-au facut de rusine nerecunoscand independenta Kosovei albano-euro-americane! Viva Kosova! Viva PNL! Viva SUA si NATO! Viva Romania! Viva Poezia!
  Cu mult respect,
  Baki Ymeri,
  redactor sef al revistei Albanezul, membru a USR
  albanvoka@yahoo.com

 2. Adriana Tabacu

  23 iulie 2011 at 11:55 PM

  Si eu il admir per Domnul Tariceanu si pe Domnul Constantinescu si pe Domnul Plesu si pe Domnul Vosganian, patru barbati care valoreaza c ate patru monumente ale democratiei romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …