Home Teatrul ploieştean organizează primul festival naţional de teatru

Teatrul ploieştean organizează primul festival naţional de teatru

2 min read
0
0
254

În perioada 28 septembrie-2 octombrie, Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti organzează prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „Toma Caragiu”.

Trupe de teatru profesioniste vor urca pe scena teatrului ploieştean, prezentând, în total, 13 spectacole, însă alternativ, vor mai fi organizate şi alteliere de expresivitate sau colocvii.

„ Vor fi două spectacole pe zi, unul de la ora 5 şi unul de la ora 8. Unul va fi la Teatru si unul la Casa Sindicatelor. Al treilea spectacol al zilei va fi un fel de nocturnă a noastră de la ora 22:30 şi un spaţiu foarte interesant va intra în conştiinţa ploieştenilor, e vorba de Sala Polivalentă de la Hotelului Central, un spaţiul interesant, pentru că la aceste spectacole nocurne noi vom invita în general formule de teatru mai mic”, a declarat Lucian Sabados, directorul Teatrului “Toma Caragiu”, pentru ploiestiri.ro.

Primăria Ploieşti a alocat fonduri în valoare de 95.000 de euro pentru organizarea acestui prim festival de teatru, însă, la această sumă se mai adaugă alţi 15.000 de euro, bani care provin din sponsorizări.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…