Home Temperatura pregatirilor pentru FOTE 2013 atinge cote maxime

Temperatura pregatirilor pentru FOTE 2013 atinge cote maxime

3 min read
0
0
341

In mod surpinzator, cel mai bine pare sa stea Predealul. Primarul Ionut Goidescu spune ca partia de biatlon este gata in proportie de 80-90%, iar partia Sub Teleferic urmeaza sa fie si ea finalizata in aceasta vara. Predealul va gazdui probe de biatlon la Paraul Rece si de schi alpin la partia Sub Teleferic. Cele mai mari investitii se fac la Brasov. Aici exista de ceva vreme un patinoar ultramodern care va gazdui meciurile de hochei si urmeaza sa se construiasca un altul pentru probele de patinaj si pentru antrenamentele hocheistilor. Lucrari de foarte mare amploare vor avea loc si in Poiana Brasov. Aici, domeniu schiabil va fi modernizat si se vor desfasura probe de schi alpin. Chiar ministrul Elena Udrea a fost in urma cu o saptamana pentru verificarea stadiului lucrarilor.

O investitie extrem de importanta se deruleaza la Rasnov. Aici, pe Valea Carbunarii a fost amenajata o partie de biatlon pe care au avut deja loc competitii si pana in 2013 se vor putea desfasura inca multe altele. Ce va avea Rasnovul special insa este trambulina de K90 pe care se vor desfasura probele de sarituri cu schiurile. Un sponsor a construit aici deja trei trambuline, cu K15, K35 si K65, insa acestea sunt prea mici pentru o competitie atat de importanta cum este Festivalul Olimpic al Tineretului European. Din acest motiv, Primaria Rasnov construieste o alta trambulina, cu K90, la care lucrarile au si demarat.

In primavara anului viitor aici vor putea fi organizate primele competitii, insa, pana atunci, vestea buna este ca sportivii se pot pregati pe trambulinele mai mici de langa cea cu K90.

La sfarsitul saptamanii viitoare, reprezentantii organizatorilor se vor intalni la Predeal pentru o evaluare a stadiilor in care se afla fiecare dintre localitati.

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…