Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Concurentele de la Miss Bikini World 2011 au făcut senzaţie în funpark-ul din Buşteni

Concurentele de la Miss Bikini World 2011 au făcut senzaţie în funpark-ul din Buşteni

2 min read
0
0
571

Frumoasele Romaniei in bikini s-au dat cu sania pe sine si au pozat sexy pentru turistii din Busteni

Cele mai frumoase fete se pregatesc de zor pentru finala concursului MISS Bikini World România 2011. Deşi e vară şi mult soare, fetele nu sunt pe litoral ci la Buşteni. Si nu au stat degeaba. Şi-au satisfăcut pofta de adrenalină într-o cursa nebună pe …sănii!, ce-i drept cu rotile…

Frumusetea si adrenalina au mers perfect impreuna, la concursul Miss Bikini Romania 2011. Competitia a avut loc in parcul de distractii din Busteni si, intre sedinte foto si prezentari de moda, fetele au testat sania pe sine de la baza partiei.

Initial, emotiile celor 20 de concurente de la Miss Bikini au fost mai mari ca la o prezentare pe podium. Sania le-a cucerit insa pe loc si fetele abia s-au mai lasat duse din parcul de distractii.

Edilii din Busteni, cei care le-au invitat pe fete in parcul de distractii, spera ca orasul le va purta noroc in competitie. Pana sa se vada cu diplome si premii, concurentele trebuie sa parcurga si alte etape.

Finala miss world bikini model Romania 2011 va avea loc sambata seara la Brasov.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…