Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Tenismena momentului în Romania, Simona Halep a petrecut de “Dragobete” pe Valea Prahovei, în stațiunea Bușteni

Tenismena momentului în Romania, Simona Halep a petrecut de “Dragobete” pe Valea Prahovei, în stațiunea Bușteni

3 min read
0
0
1,010

Alături de Alina Dumitru și Ionuț Iftimoaie, a vizitat cu această ocazie și terenul primit din partea primăriei, unde în curând urmează să-și ridice o casă de vacanță. Sportiva a fost așteptată în stațiune așa cum se cuvine, cu pâine și sare, o băutură specifică zonei și cu foarte multe flori.

DSC_4600

Tenismena a semnat contractul de dare în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 500 de metri pătrați, care i-a fost atribuit în baza ”Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetățean de onoare al orașului Bușteni”. Alina Dumitru și Ionuț Iftimoaie sunt încântați de noua lor vecină și spun că în cel mai scurt timp și ei vor demara lucrările la viitoarele case de vacanță. Simona a avut parte și de o surpriză de proporții, pregătită special pentru ea de primarul stațiunii Bușteni, Emanoil Savin: două torturi uriașe, unul sub formă de rachetă de tenis și celălalt reprezentând trofeul câștigat în turneul de la Doha. Sărbătoarea de Dragobete a continuat într-un restaurant select din stațiune, unde Simona Halep împreună cu rudele și prietenii au avut parte de un meniu bine ales, sută la sută românesc. Conform regulamentului privind acordarea titlului de cetăţean de onoare aprobat de Consiliul Local Buşteni în anul 2007, persoanele care primesc acest titlu şi au vârsta de până în 40 de ani pot primi în folosinţă gratuită un teren pentru construcţia unei locuinţe dacă nu deţin terenuri sau imobile în localitate. Cetățeni de onoare ai Bușteniului sunt, între alții, Angela Gheorghiu, Ilie Năstase, Tudor Chirilă, Nadia Comăneci și Lucian Bute.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…