Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Teo Trandafir, mini-vacanta la munte, alaturi de fiica ei

Teo Trandafir, mini-vacanta la munte, alaturi de fiica ei

2 min read
0
0
646

Teo Trandafir a parasit caminul in care a petrecut mai tot timpul in ultimele luni, pentru o scurta vacanta la munte, alaturi de fiica ei, Maia. Cele doua, impreuna cu prietenul apropiatal vedetei, Marian, poreclit Domn’ Profesor, au stat la Cabana Vanatorilor, de la Predeal, proprietatea unei familii de prieteni….

Chiar daca a declarat ca, in mod normal, ii este greu sa stea prea mult departe de casa, din pricina procesului lung de recuperare in urma interventiilor chirurgicale de anul trecut, Teo Trandafir si-a gasit puterea de a pleca din Bucurestiu pentru o scurta vacanta petrecuta la munte.

A plecat la Predeal, alaturi de fiica ei, Maia, si de prietenul sau apropiat, Domn’ Profesor.

Acolo s-au cazat la Cabana Vanatorilor, proprietatea familiei Bercea, iscusiti bucatari pe care i-a avut invitati in mai multe randuri in emisiunile ei de la Pro TV.

“Stefan este prietenul meu de foarte multi ani si presedintele Asociatiei nationale a bucatarilor si cofetarilor din turism. In fiecare an mergem la cabana lui, ii spune Cabana Vanatorilor, unde ne rasfata cu tot felul de retete delicioase”, a declarat Teo pentru Pro TV Magazin.

Vedeta inca nu este 100% decisa sa revina in televiziune. Pentru acest lucru i-ar trebui o emisiune care sa nu o solicite zilnic intrucat, dupa operatiile suferite anul trecut, organismul oboseste repede iar suprasolicitarea este total contraindicata.

Teo a filmat insa cateva scene pentru serialul „Pariu cu viata”. Teo Trandafir va juca rolul Zanei Craciun, sefa lui Gica (Radu Gabriel) si a Tanticai (Elvira Deatcu), o politista venita de la Iasi in capitala care face furori cu accentul ei.

SURSA: http://www.agentiadepresamondena.com

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…