Home TIMON-Septembrie 2010

TIMON-Septembrie 2010

1 min read
0
0
120

Lansat in toamna lui 2008, conceptul de targ imobiliar in format outdoor, devine in 2010 o certitudine pentru piata imobiliara din Romania.

Pavilionul expozitional central se intinde pe o suprafata de 1000 mp in timp de restul de 2000 mp vor fi alocati unei zone de food, unei expozitii de auto, uneia de gradini si, in premiera, unei zone de loisir. Parcarea destinata expozantilor beneficiaza de 500 mp, iar vizitatorii au la dispozitie o parcare de 6000 mp.

Piata Constitutiei reprezinta zona cu traficul cel mai intens al capitalei, practic tIMOn urmand a se desfasora in zona O a Bucurestilor.  Pe langa zona de expunere de proiecte imobiliare, in cadrul targului va exista o zona de conferinte in cadrul careia se vor organiza diverse workshopuri pe teme imobiliare adresate atat jucatorilor din industrie cat si publicului vizitator.

Dupa cum si-a obisnuit partenerii, tIMOn va ramane si in 2010 cel mai promovat targ imobiliar din Romania. Va asteptam intre 9-12 Septembrie in Piata Constitutiei.

SURSA: http://media.imopedia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alege adezivul potrivit pentru lemn – obtine imbinari sigure si de calitate inca de la prima aplicare

Spre deosebire de alte materiale din sfera constructiilor, lemnul necesita un grad mai spo…