Home Tineret in Actiune: Cursuri de scriere de proiect

Tineret in Actiune: Cursuri de scriere de proiect

3 min read
0
0
389

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) organizeaza la Predeal, in perioada 5-10 aprilie 2011, cursul de scriere de proiect in context “Tineret in Actiune” cu focus pe includerea tinerilor cu oportunitati reduse.

Cursul se adreseaza membrilor ONG-urilor care activeaza in domeniul tineretului, reprezentantilor institutiilor publice implicate in lucrul cu tinerii si
reprezentantilor scolilor speciale pentru tineri cu dizabilitati care sunt interesati sa scrie si sa depuna proiecte pentru finantare in cadrul programului european Tineret in Actiune.

Participantii la acest curs trebuie sa aiba experienta in lucrul cu tinerii in general si in lucrul cu tinerii cu oportunitati reduse in special, sa fie motivati pentru a lucra cu si pentru tineri, sa aiba abilitati de comunicare si experienta in derularea de proiecte sau activitati de tineret.

Nu se percepe taxa de participare, intrucat evenimentul este cofinantat de Comisia Europeana, prin programul Tineret in Actiune. Costurile de cazare si masa sunt acoperite de organizatori.

Costurile de transport vor fi acoperite de catre participanti.

Cursul este structurat pe trei module, fiecare cu un specific aparte:
1. Scrierea propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune pentru proiecte care sa includa tineri cu oportunitati reduse din mediul rural
2. Scrierea propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune pentru proiecte care sa includa tineri cu dizabilitati
3. Scrierea propunerilor de finantare in context Tineret in Actiune pentru proiecte care sa includa tineri apartinand minoritatilor nationale si etnice

Numar maxim de participanti: 45 – cate 15 persoane pe modul
Data limita de inscriere: 28 martie 2011

In urma acestui eveniment, participantii vor fi capabili sa conceapa, elaboreze si planifice proiecte eligibile in context Tineret in Actiune care sa implice tineri cu oportunitati reduse si sa utilizeze cadrul nonformal si informal pentru ini ierea de activitati specifice in domeniul includerii sociale in lucrul cu tinerii din mediul rural, tinerii cu dizabilita i si tinerii apartinand minorita ilor etnice si nationale.

Inscrierea se face online, prin paginile dedicate fiecarui modul in parte, de pe site-ul www.tinact.ro. Mai multe detalii aici.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…