Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Toate străzile din Predeal vor fi modernizate până în 2017

Toate străzile din Predeal vor fi modernizate până în 2017

3 min read
0
0
606
Plan ambiţios pentru repararea tuturor străzilor din staţiunea Predeal. La această oră, Primăria are asigurată finanţare pentru 31 de străzi, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) promovat de Guvern.
646x404
„Dintr-un total de 31 de străzi prevăzute a fi modernizate prin contractul multianual 2015-2016, s-au asfaltat 17 străzi. Urmează ca în primăvara 2016 să continuăm şi cu celalte 14 străzi. Sunt modernizate integral, cu trotuare, borduri, covor asfaltic”, ne-a declarat priamrul staţiunii Predeal, Liviu Cocoş.

Valoarea contractului este de 6,8 milioane de lei. Pentru următoarea etapă, autorităţile locale au demarat un nou Studiu de Fezabilitate pentru restul de străzi din Predeal. „Este vorba despre alte 50 de străzi, care vor fi reparate în perioada în 2016-2017, iar astfel vom finaliza practic toate străzile din Predeal. Pentru finanţare vom depune din nou documentaţia tehnică pe PNDL sau alte proiecte de finanţare”, a precizat primarul Predealului, care a menţionat că pe toate arterele asfaltate au fost înlocuite reţelele de apă, canalizare şi de gaz metan, astfel să nu mai fie nevoie de lucrări care să afecteze covorul asfaltic.

În altă ordine de idei, edilul a precizat că s-au făcut investiţii şi la Licul „Mihail Săulescu”: „Am anvelopat sala de sport anvelopat şi s-au făcut amenajări şi la interior: a fost înlocuit tavanul, reţeaua de iluminat, încălzirea, s-au făcut zugrăveli, vestiarele modernizate integral. De asemenea, am refăcut şi împrejmuirea liceului, iar la DN1 am dispus să fie făcut gard din fier forjat, pentru estetică”, spune edilul. Investiţia de la Liceul Mihail Săulescu este de 520.000 de lei.
 SURSA:  adev.ro/nxylo0
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…