Home Breaking News Stiri Exclusive TOP 3 idei cu ajutorul cărora poți transforma baia apartamentului tău din Sinaia într-un mic SPA

TOP 3 idei cu ajutorul cărora poți transforma baia apartamentului tău din Sinaia într-un mic SPA

6 min read
0
0
768

Chiar dacă locuiești într-o zonă de munte, cu peisaje spectaculoase, nu înseamnă că nu meriți să te relaxezi așa cum trebuie. De aceea, crearea unui spațiu relaxant este foarte importantă. Pentru că nu trebuie să faci schimbări drastice sau să achiziționezi un mobilier special, mai jos găsești câteva idei cu ajutorul cărora vei putea avea o oază în care să te destinzi chiar la tine în apartament, amenajând un mic SPA în baie.

Iată câteva idei simple și deloc costisitoare cu ajutorul cărora îți poți transforma baia în SPA!

Chiar dacă multe persoane din Sinaia stau la casă și își permit să creeze locuri speciale de relaxare, locuitul la apartament nu ar trebui să te descurajeze dacă te gândești să îți amenajezi o mică oază, în care să petreci chiar și o jumătate de oră, timp în care să uiți de ziua grea pe care ai avut-o. De aceea, propunerile de mai jos ar trebui să te inspire.

  • Cada este un must-have

Probabil îți este mult mai ușor să îți faci un simplu duș atunci când vii obosită de la muncă, însă, pentru un adevărat ritual de relaxare, îți va trebui o cadă, așadar, aceasta ar trebui să fie prima schimbare pe care să o faci în desfășurarea acestui mic proiect, dacă ai renunțat sau nu ai avut una în baie.

Cada nu trebuie neapărat să fie cu jacuzzi, deși nu ar strica, însă și una convențională, care să te ajute la detensionarea mușchilor, este potrivită pentru amenajarea unui SPA.

  • Alege culori vesele pentru pereți

Experiența într-un SPA nu ține doar de ceea ce simți, ci și de ceea vezi, așadar la fel de important este și aspectul băii. Te poți inspira chiar din frumoasele peisaje ale orașului pentru acest lucru.

Pentru aceasta nu ai nevoie decât de câteva pete de culoare și, poate, de câteva plante care să reziste la umezeală și care pot fi ținute în baie. Astfel, deja ești cu un pas mai aproape de a avea propria oază de relaxare.

De la vopsea până la tapet, poți alege varianta care îți place mai mult și care e mai prietenoasă cu bugetul tău. De asemenea, nu ai nevoie de un specialist, dacă știi ca te descurci.

  • Folosește uleiuri, esențe și parfumuri

Ce este un SPA fără experiența simțurilor? Aproape nimic, probabil. De aceea, ar trebui să creezi un colțișor pe care să îl umpli cu uleiuri și săpunuri delicate, pe care le poți folosi în ritualul tău de relaxare. Pe toate acestea și chiar mai multe le poți găsi pe Sabon.ro, de unde poți alege și alte produse cu care să te răsfeți în fiecare seară.

Ideal este ca, atunci când vrei să te răsfeți, să mergi într-un loc special, însă Sinaia este o stațiune turistică, iar astfel de spații există mai mult în hoteluri. Astfel, ideile de mai sus nu sunt nici foarte costisitoare, nici greu de implementat pentru a amenaja un loc drăguț și cochet, în care să te poți detensiona după o zi grea la lucru sau chiar într-un weekend, când ai mai mult timp pentru tine.

Sursa foto: Pixabay.com
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …