Home Breaking News Stiri Brasov “Trail of Fire Tour” 2011 la Brasov

“Trail of Fire Tour” 2011 la Brasov

5 min read
0
0
179

Cavalleria Events in parteneriat cu Next Evil Event si Metal Support prezinta Trail of Fire Tour 2011, o serie de 3 concerte pentru luna octombrie

Puteti revedea la scurt timp dupa prima aparitie in Romania, 2 dintre cele mai bune trupe ale scenei rusesti – trupa moscovita Put Solnca impreuna cu un alt nume de varf, de data aceasta de factura black metal simfonic – Stigmatic Chorus. Line-up-ul este intregit de trupele autohtone Akral Necrosis, N.E.G.A.T.I.V. si Open Fire.

Datele turneului:

Brasov – 15 octombrie, Club Rockstadt (fara Akral Necrosis, N.E.G.A.T.I.V., Open Fire)
Iasi – 16 octombrie, Bar Hand, ora 20:00, intrare 10 lei (fara Akral Necrosis)

Put Solnca revin in Romania dupa doar 3 luni de la aparitia pe scena de la Rasnov din cadrul Ost Mountain Festival unde s-au dovedit a fi o supriza pentru fanii thrash si death metalului old school. Adaugand in amestec un concept pagan, trupa originara din Moscova isi propune sa lase in urma sa o multime de fani metal cu auzul compromis pentru ca ne putem astepta la acelasi sunet zid, brutal pe care l-au prezentat de curand. Profanii isi pot face o idee despre Put Solnca ascultand cele doua albume lansate pana acum.
www.myspace.com/psolnca

Stigmatic Chorus poate fi considerata trupa sora a headliner-ilor Put Solnca avand in vedere ca impart 3 membri comuni. Cunoscuti sub numele de Charon inainte de anul 2000, trupa a lansat 4 albume din 1999 pana acum si 2 ep-uri castigand cu usurinta titulatura de veterani ai scenei rusesti. Sunetul blackerilor de la Stigmatic Chorus poate fi descris cel mai bine prin sintagma de black metal simfonic desi se poate observa cu usurinta si un interes pentru experiment, mai ales cand vine vorba de amestecul bizar al celor 3 voci. Pentru prima data in Romania, trupa este un must see pentru fanii acestui gen.
www.myspace.com/stigmaticchorus

Akral Necrosis se intorc pe scena bucuresteana dupa o pauza de aproape un an de zile, timp in care au reusit sa ajunga in atentia publicatiei de metal extrem Terrorizer si sa finalizeze albumul de debut intitulat Pandemic Dominion. Cu o noua componenta prezentata pentru prima data pe scena Ost Moutain Fest 2011, black thrasherii bucuresteni se alatura line-up-ului pentru un show pestilent la Bucuresti.
http://www.myspace.com/acralnecrosis

N.E.G.A.T.I.V. sunt pastila potrivita pentru orice thrasher autentic , adept al sound-ului old school. Originara din Busteni si formata in 2007, trupa isi pregateste primul material de studio in present, dar asta nu ii poate tine departe de scena, unde promit sa ofere publicului un recital thrash 100%.
www.myspace.com/1negativ1

Open Fire se pregatesc sa puna publicul amator de sonoritati death-thrash sub artilerie grea pentru 2 concerte in cadrul acestui turneu, la Bucuresti si Iasi. Trupa a lansat acum cativa ani ep-ul Vengeance, care poate fi downloadat de pe site-ul oficial al trupei.
www.myspace.com/openfireromania

Bilete vor putea fi achizitionate la intrare in cluburile in care au loc evenimentele.

SURSA: http://woobicha.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…