Home Traseu turistic pe urmele lui Hitler

Traseu turistic pe urmele lui Hitler

2 min read
0
0
339

O agenţie de turism britanică a lansat un pachet turistic inedit: un itinerariu care parcurge o serie de trasee care au legătură cu Hitler.

Este vorba despre un traseu de lux care costă 2.000 de lire sterline şi este numit “Chipul răutăţii: începutul şi sfârşitul celui de-al treilea Reich”. Traseul cuprinde opt zile, alături de un ghid turistic, informează Rador.

Organizatorii au ţinut să specifice că traseul a fost gândit pentru persoanele care sunt cu adevărat interesate de acea perioadă istorică, adăugând că vor analiza cu atenţie întrebările turiştilor, pentru a se asigura că printre ei nu se află şi nostalgici ai perioadei naziste.

Iniţiativa a fost intens criticată de mai multe persoane, care au susţinut că este inevitabil ca excursia să nu se transforme într-un soi de pelerinaj pervers în onoarea lui Hitler. Grupul va cuprinde un maximum de 30 de turişti într-o serie, care vor vizita: Hofbrauhaus, cea mai veche berărie din Monaco de Bavaria, unde Hitler a avut una dintre primele sale întâlniri cu Partidul Neonazist al Muncitorilor Germani. În zilele următoare, turiştii vor vizita orăşelul Berchtesgaden şi oraşul Nürnberg, care era sediul tribunalului special unde erau judecaţi criminalii nazişti din Al Doilea Război Mondial.

Un organizator al ineditei excursii a declarat că e bine ca tinerii germani să viziteze aceste locuri, întrucât trecutul nazist aparţine istoriei, iar Hitler este pentru ei “un vechi unchi care locuieşte la mansardă”.

SURSA: http://www.ziuaveche.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…