Home Trei zile și două nopți de muzică rock și electro, în luna iunie, în Parcul Bucov

Trei zile și două nopți de muzică rock și electro, în luna iunie, în Parcul Bucov

2 min read
0
0
146

Cel mai important eveniment al anului 2011 din Ploiești, pe segmentul de concerte live: FREE Fest II, se va desfășura pe parcursul a trei zile, două nopți, în perioada 10-12 iunie, și va reuni unele dintre cele mai celebre trupe din țară, din arealul muzicii rock și electro. Ca și locație, Parcul “Constantin Stere”, din Bucov, e considerat de către organizatori, spațiul ideal pentru organizarea acestui eveniment, dat fiind faptul că este singurul loc ce ar putea găzdui cele 10.000 de persoane care sunt așteptate, zilnic.

După prima ediție desfășurată tot la Bucov, în perioada 28-30 Mai 2010, la această a doua ediție vizitatorii vor primi 60.000 de Watti, 29 de trupe și 109 artiști, pe 2 scene. Ediția 2011 promite a fi un plus atât din punct de vedere al imaginii, cât și al producției.

În deschiderea evenimentului, petrecerea va începe într-un Autobuz tip Double Decker, ce va avea ușile deschise oricui vrea să urce până la locația festivalului. Astfel, pe scena principală, până în acest moment sunt confirmate trupele: El Negro, E.M.I.L., Trooper, Toulouse Lautrec, Darauf, iar pe scena secundară: DJ Simion, DJ Limun, Specii și Gojira.

Pe lângă partea muzicală a evenimentului, în acest an vor oferi un spectacol de acrobații aeriene, Yakerii Acrobați. Pe scurt 1500 de minute de muzică live, electro, hip-hop și rock de calitate, 20 de trupe și DJ-ei celebri, 2 scene, 60.000 de W, 3 zile, 2 nopți.

SURSA: http://www.stiriprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…