Home Ultima etapa Dew Tour 2011 a avut loc in Predeal

Ultima etapa Dew Tour 2011 a avut loc in Predeal

2 min read
0
0
199

Dew Tour 2011 este primul turneu de snowboarding profesionist din România, organizat de Mountain Dew, recunoscut de Federaţia Internaţională de Snowboarding şi inclus în circuitul internaţional de competiţii.

Ultima etapă a Dew Tour 2011 a avut loc la Predeal, în data de 5 martie a.c. şi a reprezentat prima competiţie de snowboarding din România înscrisă în circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atât riderilor începători, cât şi celor profesionişti. Câştigarea acestei etape le oferă şansa participanţilor de a pleca acasă cu premii considerabile şi de a se califica la o altă etapă superioară Ticket To Ride Tour, dedicată concurenţilor profesionişti. Punctele adunate îi aduc pe participanţi mai aproape de titlul de Campion Mondial la Snowboarding.

Fiecare grupa va a luat parte la cursuri, a efectuat vizite la redactii si a avut ca sarcina producerea unor materiale de stiri in cadrul televiziunii, radioului sau a presei scrise. Productiile participantilor au fost prezentate apoi in cadrul programului. La absolvirea scolii fiecare participant a primit o diploma inmanata de reprezentantii Radio 21, Antena 1 Brasov sau BunaZiua Brasov, in functie de domeniul ales. Premiile totale oferite în cadrul Dew Tour au fost de 7.500 de euro.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…