Home Vezi videoclipul Eurovision Hotel FM “Change”

Vezi videoclipul Eurovision Hotel FM “Change”

3 min read
0
0
470

Videoclipul melodiei “Change” a trupei Hotel FM, care reprezintă România la Eurovision 2011, a fost filmat în destinaţii turistice din ţară, precum Castelul Bran, Bâlea Lac şi Salina Turda.

Clipul “Change” este o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production. Producător este Elena Ştirbescu, regia îi aparţine lui Dan Manoliu, iar montajul este semnat de Cristian Grosu.

Hotel FM – Change

Romania Eurovision 2011 Official Music Video

Videoclipul a fost filmat la jumătatea lunii februarie 2011 în câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice româneşti: Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran – Moeciu. Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însă telecabina nu a funcţionat în acea perioadă din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii echipei în toate cele patru zile de filmare, mai ales la Bâlea unde exista riscul ca aceasta să rămână blocată pe munte din cauza viscolului.

În ciuda gerului din cele patru zile de filmare, întreaga echipă s-a bucurat de căldură şi ospitalitate din partea gazdelor, indiferent de locaţie, potrivit Televiziunii Publice. Astfel, conducerea Primăriei Turda a ajutat echipa cu cazarea şi filmarea la Salina Turda şi a adus circa 150 de adolescenţi care apar în videoclip.

Concursul Eurovision va avea loc la Düsseldorf pe 10, 12 şi 14 mai. Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 38 de ţări.

Trupa Hotel FM, care a câştigat selecţia naţională a competiţiei, va concura în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale, alături de artişti din Belarus, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Macedonia, Irlanda, Israel, Letonia şi Slovenia.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…