Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Ultimele zile în care puteți vizita expoziția Salvador Dali, la Castelul Cantacuzino din Bușteni

Ultimele zile în care puteți vizita expoziția Salvador Dali, la Castelul Cantacuzino din Bușteni

4 min read
0
0
393

Este ultima săptămână în care puteți să-i admirați operele, în cadrul expoziției „Welcome into my Brain”, găzduită de Castelul Cantacuzino din Bușteni, încă din data de 22 iulie. Până în prezent, peste de 26.000 de vizitatori au răspuns invitației, transformând evenimentul în cea mai vizitată expoziție de acest fel din România.

bbff7ed4a8e00e35802e9ae42f19b25c_M

“Vă așteptăm să vă numărați printre cei care au ocazia să exploreze mintea întortocheată a lui Dali, la Castelul Cantacuzino din Bușteni! Astfel, veți avea ocazia să câștigați o excursie pentru două persoane la Figueres, Spania, pe urmele artistului. Sporiți-vă deci șansele de câștig aplicând online pe www.cantacuzinocastle.com sau completați taloanele de loterie, vizitând expoziția la Castel! Pentru mai multe informații legate de programul expoziției și tarife vă invităm să accesați websiteul de mai sus și pagina noastră de Facebook: Castelul Cantacuzino!”, anunță organizatorii.

SURSA: http://www.telegrama.ro

Comunicat de presă – Castelul Cantacuzino din Bușteni

Salvador Dali vă așteaptă pentru o ultimă săptămână în care puteți să-i admirați operele, în cadrul expoziției ‘Welcome into my Brain’, găzduită de Castelul Cantacuzino din Bușteni, încă din data de 22 iulie!

Mai sunt șapte zile în care inegalabilul artist suprarealist vă invită să admirați lucrări excepționale, rodul unei imaginații bogate, ce l-au propulsat pe scala artiștilor universali!

Drept urmare, nu ratați posibilitatea de a admira cea mai vizitată expoziție de acest fel, din România. Până în prezent, peste de 26.000 de vizitatori s-au putut delecta cu operele semnate Salvador Dali!

Așadar vă așteptăm să vă numărați printre cei care au ocazia să exploreze mintea întortocheată a lui Dali, la Castelul Cantacuzino din Bușteni! Astfel, veți avea ocazia să câștigați o excursie pentru două persoane la Figueres, Spania, pe urmele artistului. Sporiți-vă deci șansele de câștig aplicând online pe www.cantacuzinocastle.com sau completați taloanele de loterie, vizitând expoziția la Castel!

Pentru mai multe informații legate de programul expoziției și tarife vă invităm să accesați websiteul de mai sus și pagina noastră de Facebook: Castelul Cantacuzino!

Clarisa Iordache
Castelul Cantacuzino, Bușteni
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…