Home Breaking News Stiri Brasov Ultimul episod al documentarului-fenomen “Wild Carpathia”. Regizorul britanic Charlie Ottley a revenit în România

Ultimul episod al documentarului-fenomen “Wild Carpathia”. Regizorul britanic Charlie Ottley a revenit în România

3 min read
0
0
927

Regizorul britanic Charlie Ottley, realizatorul producţiei “Wild Carpathia”, a revenit în România. Echipa documentarului-fenomen, difuzat în peste 100 de ţări, explorează natura și în anotimpul geros, pentru a realiza al cincilea şi ultimul episod al serialului despre frumuseţile plaiurilor mioritice. Filmările se vor încheia la începutul primăverii.

Renumitul jurnalist britanic Charlie Ottley este, de o lună şi jumătate, alături de echipa sa în Munții Carpați și în locurile pitorești de la poalele Tâmpei. Ultimul episod al producţiei ce a făcut înconjurul lumii, “Wild Carpathia”, va dezvălui noi destinaţii cu care se mândreşte România.

Charlie Ottley, producător: O să arătăm destinaţiile frumoase ale României în fiecare anotimp, mai ales iarna, când poţi veni pentru sărbătorile de Crăciun – lumini, festivaluri, tradiţii – şi, de asemenea, pentru schi, alpinism, toate sporturile pe care le poţi face. Noi vrem să arătăm lumii România pe timp de iarnă şi totodată să încurajăm oamenii să vină mai des în pădure şi sălbăticie.

Primăria Brașov susține proiectul britanic.

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov: Municipalitatea se va implica şi financiar şi, totodată, domnul primar l-a invitat şi pe domnul Ottley să ţină împreună discursul în luna aprilie când la Braşov va fi întâlnirea reprezentanţilor pe mediu din ţările Uniunii Europene.

Jurnalistul englez a reușit să strângă aproape 150.000 de euro din finanţări pentru realizarea acestui episod.

Charlie Ottley, producător: Prin intermediul Braşovului pot să văd toată Transilvania. Pe timp de iarnă e perfect, poţi să schiezi în Sinaia, Buşteni, Poiana Braşov. Ai totul la îndemână, aşa că, dacă vrei să vii să vezi cum e în Transilvania pe timp de iarnă, Braşovul este un loc numai bun în care să poposeşti.

După ce va încheia producţia “Wild Carpathia”, Charlie Ottley vrea să realizeze şi alte proiecte la noi în ţară.

SURSA: https://www.digi24.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…