Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Vacanta la căsuţele din copac de la Predeal

Vacanta la căsuţele din copac de la Predeal

4 min read
1
1
2,218

În 2008, un tânăr din Braşov a pus pe picioare unul din cele mai originale locuri de cazare din România: două căsuţe cocoţate în copac. Intrarea în căsuţe se face pe o punte din lemn, dinspre costişa muntelui, foarte aproape de pământ. Partea din faţă este însă la o înălţime de peste 10 metri, iar terasa este mărginită de balustrade care deschid priveliştea asupra Bucegilor.

Prima căsuţă a fost construită în 2008, iar pentru că ideea inedită a braşoveanului a prins la public, el s-a mobilizat şi a construit anul acesta o altă căsuţă, una mai modernă, cu şemineu şi jacuzzi.

O noapte în cuibuşorul de nebunii costă 360 de lei, însă din a doua noapte, sau dacă sunteţi client fidel, camera costă 240 de lei

„A fost impresionant”
Multe cupluri de îndrăgostiţi poposesc aici pentru a petrece momente romantice în inima pădurii. Este şi cazul Alinei şi a lui Eugen Furdui, din Bacău, care pe 7 mai s-au căsătorit. Ideea de-a veni la căsuţa din copac i-a aparţinut Alinei, care a vrut să-i facă o surpriză soţului ei. „A fost o surpriză, nu mă aşteptam, a fost foarte impresionant. Iniţial, când am ajuns aici şi nu am văzut televizor, wireless, mi-am zis «Ce facem?», dar a trecut ziua de ieri ca şi cum nu ar fi fost. Mi s-a părut unic, eu unul nu am mai văzut aşa ceva în România, şi sper să se construiască cât mai multe”, ne-a declarat Eugen Furdui.

Loc de retragere pentru actori
Nu numai îndrăgostiţii s-au bucurat de intimitatea ce-o oferă căsuţele, ci şi actorii români dintr-un serial românesc. „Ca actori au fost doamna Carmen Tănase, a fost doamna Cosmina Drobota şi protagoniştii serialului, Ramona Hanganu şi Costin Sforaru. Au filmat de două ori, câte două zile pline în toamnă şi în iarnă”, a precizat Cristina Vasiliu, administratorul complexului.

În curând, restaurantul din copac
Proprietarii deja se gândesc să-şi surprindă clienţii cu o nouă construcţie inedită: un restaurant şi o terasă la înălţime, tot în jurul unui copac.

SURSA: http://www.bzb.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

One Comment

 1. Adriana Costea

  12 iunie 2012 at 5:27 PM

  Natura ne-a inzestrat cu locuri superbe….pe care din pacate nu stim sa le apreciem. “ROMANTISMUL” din copac ESTE BATUT de REALITATEA din spatele casei!
  …dar cine are timp sa viziteze imprejurimile cand beneficiezi de “rasfatul” unei cazi cu hidromasaj…probabil ca la asta s-au gandit proprietarii cand au aruncat resturile materialelor de constructii la nici 100m de originala lor constructie.
  Fotografiile vorbesc de la sine…concluzionati voi…
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150944601531950&set=a.10150944601466950.447573.733726949&type=1&theater

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…