Home Valea Prahovei, asalta de frumoasele rusoaice si moldovence

Valea Prahovei, asalta de frumoasele rusoaice si moldovence

3 min read
0
0
185

Ca in fiecare an aceasta perioada este cea mai colorata pe Valea Prahovei. Asta deoarece au venit turistii rusi si moldoveni sau mai exact domnisoarele care fac senzatie pe partii. Distractia pentru oaspetii nostri abia incepe pentru ca maine este ajunul Craciunului de rit vechi.

Un peisaj de neuitat pentru domnii care au ajuns astazi pe partiile din Brasov si Valea Prahovei. Zapada excelenta si multe fete frumoase. Sunt vestitele rusoaioce si moldovence de la care cu greu si-au putut lua privirile.

“Le recunosti cand vin pe partie petru ca sunt cele mai frumoase cu cele mai frumoase si scumpe costume de ski, cele mai la moda, care nu se gasesc la noi”
, spune Silviu Gherga, instructor de ski.

Mai putini turistiAnul acesta, numarul turistilor a scazut destul de mult. Abia daca s-au vandut jumatate din pachetele de vacanta. Agentiile de turism ruse si moldovene spun ca o spun ca pentru clientii lor se duce o lupta apriga in care au intrat si Bulgaria si Austria.

“Dar nu este nici un secret ca Romania ramane in urma in privinta reactiei in piata turistica adica atunci cand scade numarul turistilor ar trebui sa scada si pretul altfel ramane un decalaj in acest sens”, spune Pavel Borodin, directorul unei agentii de turism din Rusia.

Din pacate pentru noi, lipsa de publicitate pentru Romania face lucrurile si mai grele. In acelasi timp hotelierii nostri nu sunt dispusi sa lase la pret niciun euro.

Acum un sejur de 3 zile la 3 stele costa in jur de 200 de euro, bani in care intra masa festiva si micul dejun, iar la patru stele, acelasi tip de servicii depasesc 350 de euro. Cele mai pline hoteluri sunt anul acesta sunt cele de trei stele.

Dupa sarbatoarea Craciunului, multi dintre oaspeti raman in Romania si pentru Anul Nou.

SURSA: http://www.incont.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…