Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Valea Prahovei îşi aşteaptă turiştii pentru o plimbare în aer curat

Valea Prahovei îşi aşteaptă turiştii pentru o plimbare în aer curat

4 min read
1
0
210

Pârtiile din Sinaia, Buşteni şi Azuga rămân închise!

Dacă începutul lunii se anunţa unul plin de zăpadă, iubitorii sporturilor de iarnă trebuie să-şi mai amâne puţin planurile pentru schiat, snowboard sau săniuş. În staţiunile de pe Valea Prahovei, momentan, nu este nicio pârtie deschisă.

Dacă începutul lunii se anunţa unul plin de zăpadă, iubitorii sporturilor de iarnă trebuie să-şi mai amâne puţin planurile pentru schiat, snowboard sau săniuş. În staţiunile de pe Valea Prahovei, momentan, nu este nicio pârtie deschisă.

Însă vremea frumoasă anunţată pentru acest weekend este, totuşi, un bun prilej pentru cei care vor să se plimbe şi să respire aerul curat şi tare de la munte. În ce priveşte tarifele de cazare, avantajaţi sunt cei care s-au înscris în programul „O săptămână la munte”, care a luat startul pe 16 octombrie şi se va încheia pe 16 decembrie. Tarifele unui sejur de cinci nopţi, fără servicii de masă, inclusiv TVA, pentru o persoană sunt de 161 lei la hotel, vilă, pensiune, cabană de două stele, de 259 lei pentru un bilet la o unitate de cazare de trei stele, precum şi de 368 lei la una de patru stele.

Printre agenţii de turism din Prahova care s-au înscris în acest program se regăsesc şi Pensiunea Cristina Buşteni (3 stele), Casa Eva Buşteni (2 margarete), Vila Gecomi Buşteni (2 margarete), Casa Frida din Buşteni, Pensiunea Valea Albă Buşteni (3 stele), Vila Melania Poiana Ţapului (4 margarete), Pensiunea La Cristina Sinaia (3 margarete).

Cei care nu au mai prins oferta acestui program turistic se pot caza cu 50 lei/zi la un apartament din Sinaia sau Buşteni, pot opta pentru o pensiune de două stele, unde camera dublă este închiriată cu 70 de lei/zi. La unităţile de cazare de trei stele preţurile sunt între 110-150 de lei camera/zi, la una de patru stele între 150-200 de lei/zi, în timp ce pentru confortul unei camere de cinci stele turiştii trebuie să plătească între 280 şi 300 de lei/zi. Unele dintre aceste tarife includ şi micul dejun. Cele mai multe din aceste preţuri sunt valabile până pe 20 decembrie.

Staţiunea Sinaia se pregăteşte pentru sezonul de iarnă cu o nouă pârtie de schi, la Cota 1400 la staţia telegondolei. Se lucrează intens astfel încât la începutul lunii decembrie, atât pârtia, cât şi instalaţia de zăpadă artificială să fie funcţionale.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

One Comment

  1. Dan

    31 octombrie 2011 at 5:30 PM

    Va veni si zapada. Insa parca ar fi bine si niste tunuri pentru nzapada artificiala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

„CONCERT LA CASTEL” – Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, la Comarnic se organizează un eveniment cultural în premieră, intit…