Home Breaking News Stiri Prahova Weekend de Halloween, în Prahova (FOTOGALERIE)

Weekend de Halloween, în Prahova (FOTOGALERIE)

6 min read
0
0
209

Închirierea unui costum de vampir costă 40 de lei …

Vârcolaci, demoni, zâne, vampiri, prinţese și bandiţi vor petrece „sângeros” și „terifiant” sărbătoarea de Halloween, în Prahova.

Startul petrecerii de Halloween, adoptată de ani buni din Occident, s-a dat deja la firmele care vând sau închiriază costume în Ploiești. Copii sau tineri puși pe distracție sunt în căutarea celor mai înspăimântătoare și originale ținute. La mare căutare sunt personajele specifice sărbătorii, adică vampiri, căpcăuni, diavoli, contese însângerate, pirați și vârcolaci.

„Avem atât de multe comenzi încât abia putem face față cererii. Prichindeii au serbări tematice, pe când tinerii se pregătesc de petreceri în cluburi. Fiecare vrea să fie cât mai deosebit, așa că nu ne miră dacă ni se cer costume de zebră, șurub sau chestii abstracte, precum ceață, vânt sau furtună”, ne-a spus Simona Ancuța, proprietara „Teatrului Ancuța”, una dintre puținele firme din zona Prahovei care se ocupă de închirieri de costume.

Domnii, mai conservatori

Cu toate acestea, de Halloween, cea mai mare căutare o au costumele de personaje care au neapărat o pată de sânge, colți sau dinți fioroși. „Am remarcat că bărbații sunt mai conservatori atunci când își aleg un costum și mai niciodată nu aleg travestiul. În schimb, doamnele gustă din plin carnavalul și își dau frâu liber imaginației”, a remarcat Simona Ancuța.

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu costume

Varietatea costumelor de la „Teatrul Ancuța” a adus și bucureștenii în oraș, în căutarea unei apariții șocante la petrecerile de Halloween. „Foarte mulți bucureșteni din zona Corbeanca au venit direct la Ploiești. Un motiv ar fi și faptul că, la noi, costumele se închiriază pentru trei zile și nu pentru 24 de ore, ca în Capitală”, mai spune Simona Ancuța.

Închirierea unui costum se plătește cu 30 de lei, în cazul celor de copii și cu 40 de lei, cele pentru adulți. În costum sunt incluse și accesoriile, precum măști, peruci și podoabe. Pentru un efect total, înainte de a pleca la petrecere, ploieștenii își pot picta și fețele, la un preț cuprins între 5 și 10 lei, în funcție de complexitatea desenului.

 

Oferte „însângerate” în cluburi

După atâta pregătire, oferta generoasă a cluburilor din Prahova nu are cum să nu mulțumească orice gusturi în materie de Halloween. Sâmbătă, la Snitzel House Păulești, de exemplu, petrecerea tematică este condimentată cu o sesiune de face painting, pe când duminică, în Club Opium din Ploiești vă așteaptă un concurs de bancuri sadice. Clubul President din Mislea garantează, pentru sâmbătă o petrecere însângerată în care „vinul va curge din gura animatoarelor, precum sângele din gura vampirilor”, iar în Clubul Elektra din Tomșani, intrarea este liberă pentru cei care vin costumați la petrecere.

Petreceri de Halloween în Prahova

  • Vineri, ora 23.00, Sky Club Păulești
  • Vineri, ora 21.30, Zaza Caffe Ploiești
  • Sâmbătă, ora 22.00, Club President, Mislea
  • Sâmbătă, ora 21.30, Restaurant Vienna Cafe, Ploiești
  • Sâmbătă, ora 22.00, Restaurant Snitzel House Păulești
  • Sâmbătă, ora 22.30, Puff Club
  • Sâmbătă, ora 22.00, Club Elektra, Tomșani
  • Sâmbătă, ora 22.30, Club Aligenis, Călinești
  • Duminică, ora 22.00, Club Opium Ploiești
  • Luni, ora 22.00, Club ShamRock Irish Pub Ploiești

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…