Home Breaking News Vești bune pentru turiștii care vor merge zilele următoare în statiunile de pe Valea Prahovei

Vești bune pentru turiștii care vor merge zilele următoare în statiunile de pe Valea Prahovei

3 min read
0
0
538

Prețurile pentru cazare au scăzut cu aproximativ 15%. Hotelierii nu-și fac probleme, pentru că în această perioadă merge foarte bine și turismul de conferință, practicat de companii.

totpal daily news

În stațiunile de pe Valea Prahovei a fost forfotă mare în sezonul estival. Conform sondajelor efectuate de firmele de specialitate, turiștii din țară sau străinătate au ales să-și petreacă cel puțin două zile la poalele munților Bucegi. În ultima lună, stațiunea Bușteni a fost la mare căutare, datorită serviciilor de calitate dar și a prețurilor accesibile. De astăzi, tarifele la cazare au scăzut cu 15% față de cele practicate în plin sezon estival, iar marele câștig vine din partea firmelor care au intrat deja în sezonul de conferințe.

Turiștii care ajung în următoarele zile la munte vor putea încerca și delicatese bio specific sezonului, preparate în gospodărie.

Și proprietarii pensiunilor au înțeles că în această perioadă profitul nu va mai fi la fel de mare, așa că s-au aliniat regulilor din piață.

Turiștii care au ajuns deja în unitățile de cazare de pe Valea Prahovei sunt mulțumiti atât de servicii, cât și de prețurile avantajoase pentru această perioadă.

Turiștii care vor petrece la munte următoarele zile trebuie să caute cazare cu atenție. Și asta pentru că pot plăti prețuri mult prea mari, în condițiile în care au la dispoziție și variate ieftine. Spre exemplu, cazarea într-o cameră cu două paturi poate fi și de 40 de lei pe noapte.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…