Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Fetele in armata World Class la Busteni (galerie foto)

Fetele in armata World Class la Busteni (galerie foto)

7 min read
0
0
601

Dusuri reci? Trezirea la 5 dimineata? Antrenament dus la extrem timp de o saptamana? YES SIR! Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile competitiei ARMY BOOT CAMP marca World Class Downtown, cel mai ingenios eveniment de fitness al anului.

25 de soldati ai Serviciului World Class Downtown (clienti cu rezistenta fizica crescuta), sub instruirea a 5 sergenti (antrenorii personali) si evaluati de Generalii -Peter Ambjorn (Club Manager World Class Downtown) si Richmond Bachia (Coordonator antrenori personali), au avut parte de o competitie adusa la extrem, sambata, 29 octombrie la finala ARMY BOOT CAMP.

Miza? Un workout trip de 4 zile la World Class Stockholm si multe alte premii individuale si de echipa.

Grupul de militari a fost pregatit intens timp de cinci zile (24-28 octombrie) de catre sergentii de serviciu,  fiecare antrenor avand in echipa 5 soldati din care “au scos untul” in regiunea Downtown sau inafara ei.

Sergent Robert Dinescu a ales sa-si scoata echipa in Busteni, la 6 dimineata, la 2 grade Celsius, urmarind cresterea rezistentei fizice si psihice, prin probe care au implicat obstacole naturale, specifice zonei montane: “Am ales ca misiunea sa aiba loc pe munte, pentru ca acolo am avut conditii dure care au pus la incercare rezistenta concurentilor. Un alt avantaj a fost faptul ca am folosit toate formele de relief pentru un efort sustinut: munte, padure, apa, busteni taiati, pietre, dealuri si am avut parte si de aerul curat.

Sergentii Valentin Vasile, Dragos Horodnic si Julius Pop “au dat militaria jos din pod” atat in sala de fitness, explorand conceptul de functional training, dar si in Boot Camp- ul din Domnesti, unde au supus participantii la probe in circuit care au testat: agilitatea, mobilitatea, coordonarea, rezistenta si echilibrul acestora.

Catalin Grosu, cel de-al 5-lea Sergent, a tinut antrenamentul sau cu soldatii in secret, iar in final reteta magica se pare ca i-a adus victoria in competitia finala de sambata. Castigatorul locului 1, atat la baieti cat si la fete, cat si echipa castigatoare au avut emblema lui Catalin.

Competitia finala a unit elementele reale din “viata de armata” aplicate in zona de fitness, starnind hohote de ras. Probele au fost foarte variate, atat de echipa cat si individuale: “saving Willie”- proba de echipa la piscina , “building the safe house”- echipele au trebuit sa –si construiasca in timp record o casa din steppere, Forest Gump’s family – membrii echipelor au trebuit sa se care unii pe altii, de la un punct la un altul, in timp record. Probele individuale au presupus fuga de la Marriott la Downtown, caratul unor greutati ¼ din masa corporala, probe de flotari si genuflexiuni, si cursa de obstacole, in urma careia s-a ales castigatorul final. Nu sunt de omis nici mesele cu specific militaresc servite in echipa: telemea de vaca si ciorba de fasole.

Referitor la victoria lui in echipa, dar si la probele individuale castigate de membrii echipei sale, sergent Grosu Catalin a mentionat: “in saptamana de pregatire am incercat sa facem cat mai multe antrenamente de forta, viteza si forta in regim de rezistenta pentru a putea obtine timpi cat mai buni in concurs. Pe langa o pregatire fizica intensa am avut si o strategie buna in modul de abordare a probelor. Toate acestea, alaturi de o echipa aleasa foarte bine, au facut sa castigam toate premiile!”

Castigatorul antrenamentului la World Class Stockholm este Vladimir Draghia – 26 de ani, inotator de performanta.

“Implicarea si devotamentul sergentilor, rezultatele soldatilor, comunicarea in echipa, atmosfera reala de tabara, au transformat Army Boot Camp in cel mai atractiv eveniment al anului. Feedback-ul pozitiv al membrilor nostri, atat participanti cat si cei care pur si simplu ne-au urmarit, ne-au confirmat faptul ca extinderea evenimentului la nivel national si de ce nu international este o idee foarte buna!” a declarat Peter Ambjorn, club manager World Class Downtown.

Read more: http://1music.ro/2011/11/08/fetele-in-armata-world-class/#ixzz1dNu8q06i

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…