Home Breaking News Stiri Personale VICTORIE !!! Am salvat impreuna “Padurile Virgine” …

VICTORIE !!! Am salvat impreuna “Padurile Virgine” …

3 min read
0
0
498

Pentru prima data in Romania, s-a intamplat. Un minister a cedat simplei vointe a unor oameni care s-au unit ca sa schimbe ceva in bine. Pe 20 decembrie, Ministerul Mediului si Padurilor s-a obligat in fata WWF sa salveze padurile virgine din Romania.

Datorita atitudinii voastre, Ministerul Mediului si Padurilor a incheiat un protocol de colaborare cu WWF Romania, care prevede printre multe altele – stoparea imediata a taierilor in padurile virgine si asigurarea protectiei celor identificate, reevaluarea padurilor virgine din Romania si asigurarea de plati compensatorii pentru proprietarii privati care detin astfel de paduri.

Ne-am strans mai multi si mai repede decat am sperat, ceea ce inseamna ca atunci cand exista o cauza, putem actiona ca o comunitate. Am strans, in numai 33 de zile, peste 100 000 de semnaturi pentru petitia noastra. Este ceva fara precedent si nu va putem multumi indeajuns pentru sprijinul dat acestei cauze.

WWF Romania va continua sa organizeze actiuni prin care sa determine schimbari reale si de durata in modul in care statul roman si romanii protejeaza natura tarii noastre. De aceea, va cerem in continuare sprijinul schimbarile se intampla mult mai usor cand exista o opinie si o presiune a celor care le pasa. Si cel mai simplu mod prin care ne puteti ajuta acum este sa va informati aici despre cum va puteti alatura eforturilor organizatiei noastre.

Ca sa afli primul despre actiunile WWF si viitoarele noastre campanii,
urmareste-ne pe Facebook.

Le multumim in mod special, pentru ca fara ei totul ar fi fost mult mai greu: Ada Condeescu, Alex Gavan, Bogdan Dumitrache, Moise Guran, Alexandru Tomescu, Dani Otil, Serban Copot, Antena 3, Europa FM, Think Outside The Box, Mediacom, Cariere, IKEA, Lafarge, Elevate, OSUBB, AIOS, Euroland Banat, Ocolul Silvic Padurile Sincii, Headvertising.

SURSA: http://padurivirgine.ro/

 

*****

Revista On-line “Totpal’s Daily News” a promovat aceasta campanie prin articolul

SEMNEAZA “Petitia pentru salvarea padurilor virgine” !!!

si pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor peste 2000 de cititori si semnatari ai petitiei care au fost alaturi de noi in sustinerea acestei cauze.

*****

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…