Home Vizită inedită de Florii, la Schitul Sfânta Ana din Sinaia (VIDEO)

Vizită inedită de Florii, la Schitul Sfânta Ana din Sinaia (VIDEO)

3 min read
0
0
722

Un urs a fost astăzi într-o vizită inedită la schitul Sfânta Ana din Sinaia, în timp ce în asezământul monahal se desfaşura slujba religoasă de Florii. În prima faza, animalul a încercat să fure rucsacul unui turist, care si-a salvat bagajul fugind, iar ursul, speriat a fugit si el într-o directie opusă. Ulterior,vizitatorul a revenit, chiar daca o haită de câini l-a lătrat tot timpul, iar excursia s-a încheiat fără incidente, după ce o femeie l-a ademenit cu pâine pe urs, acesta s-a ospatat si a plecat spre pădure. O întâmplare care a durat o jumatate de oră.
Turistul aflat în preajma schitului Sfânta Ana din Sinaia spune ca s-a trezit cu ursul lângă el, iar animalul, înfometat, dar paşnic a încercat sa-i fure rucasacul, deoarece a simţit mirosul de sandvişuri.
După ce s-a depărtat aproximativ 10 metri de turist, ursul a revenit în căutare de hrană, fiind lătrat continuu de câinii care încercau sa-l alunge, iar copiii din zonă spun că s-au speriat la apariţia ursului, un exemplar de aproximativ 350 kg şi aproape 5 ani.
Excursia ursului la Schitul Sfânta Ana din Sinaia a avut un deznodământ fericit, după ce animalul a fost servit cu o bucată de paine de de către o enoriaşă şi, satisfăcut a plecat agale spre pădure, sub privirile credincioşilor, printre care şi fostul prim ministru Petre Roman care plecau de la slujba religioasă de Florii.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4PdTn8k51-g

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…