Un urs a fost astăzi într-o vizită inedită la schitul Sfânta Ana din Sinaia, în timp ce în asezământul monahal se desfaşura slujba religoasă de Florii. În prima faza, animalul a încercat să fure rucsacul unui turist, care si-a salvat bagajul fugind, iar ursul, speriat a fugit si el într-o directie opusă. Ulterior,vizitatorul a revenit, chiar daca o haită de câini l-a lătrat tot timpul, iar excursia s-a încheiat fără incidente, după ce o femeie l-a ademenit cu pâine pe urs, acesta s-a ospatat si a plecat spre pădure. O întâmplare care a durat o jumatate de oră.
Turistul aflat în preajma schitului Sfânta Ana din Sinaia spune ca s-a trezit cu ursul lângă el, iar animalul, înfometat, dar paşnic a încercat sa-i fure rucasacul, deoarece a simţit mirosul de sandvişuri.
După ce s-a depărtat aproximativ 10 metri de turist, ursul a revenit în căutare de hrană, fiind lătrat continuu de câinii care încercau sa-l alunge, iar copiii din zonă spun că s-au speriat la apariţia ursului, un exemplar de aproximativ 350 kg şi aproape 5 ani.
Excursia ursului la Schitul Sfânta Ana din Sinaia a avut un deznodământ fericit, după ce animalul a fost servit cu o bucată de paine de de către o enoriaşă şi, satisfăcut a plecat agale spre pădure, sub privirile credincioşilor, printre care şi fostul prim ministru Petre Roman care plecau de la slujba religioasă de Florii.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4PdTn8k51-g

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cauti un magazin de biciclete? Vezi TOP avantaje pentru care merita sa cumperi dintr-un magazin online

Mediile de achizitie online s-au diversificat foarte mult in ultima perioada si acopera ar…