Home Week-end prelungit de Sfanta Maria Mare

Week-end prelungit de Sfanta Maria Mare

2 min read
0
0
221

Romanii se vor bucura de 3 zile si 3 nopti de relaxare.

Multi si-au facut deja planul pentru week-end-ul prelungit, care include si ziua de luni, decretata sarbatoare legala. Pe ultima suta de metri, agentiile arunca in joc de la excursii cu tenta religioasa, la minisejururi pentru credinciosii cu dare de mana.Peste 4.000 de calatori au tinut cont ca substratul vacantei e unul religios. Au dat 25 de lei ca sa mearga la Tiganesti, manastire cu hramul Maicii Domnului si 55 de lei pe Valea Teleajanului.

Iar sute de turisti au achitat deja excursii la muntele Athos si in Israel. Pelerinii vor sarbatori, de fapt, pe muntele Tabor de doua ori – si Adormirea Maicii Domnului, pe stil nou, si Schimbarea la Fata pe stil vechi. Romanii vor asista si la slujba oficiata de patriarhul Ierusalimului. Pentru o saptamana, pretul este 695 de euro. Cadou: biblia si DVD-ul “Israel- Pamantul Mantuirii”.

Potrivit unui sondaj facut de agentii, 30% dintre romanii care nu stau acasa de Sfanta Maria au in plan un voiaj scurt in Europa, de sambata pana luni. Pentru 3 nopti la 4 stele cu mic dejun, dar fara transport, veti plati de la 225 de euro la Belgrad, Praga si Budapesta. Unul din cinci repondenti a reusit sa-si elibereze si ziua de vineri.

Operatorii au inclus in oferta pentru 4 nopti biletul de avion. Istanbul- 265 de euro, Florenta 470 si Londra- 550 de euro.

In tara, in schimb, la Brasov pachetul este de 175 de euro de persoana si include 3 nopti de cazare cu mic dejun si acces la piscina. Iar Neptun si Mamaia, pentru 3 nopti si 3 stele, pretul de pornire este de 400 de lei.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…